Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 19:15

Богатирьова конкуруватиме з Тимошенко

Учора президент Віктор Ющенко, 53 роки, представив  колективу Ради національної безпеки та оборони нового секретаря Раїсу Богатирьову, 54 роки.

— Це нормальний і дуже мудрий крок президента, — каже про призначення Богатирьової "нашоукраїнець" Ігор Кріль, 46 років. — Перший крок до консолідації. Нам пора перестати ділити все на Схід і Захід. Ющенко це зробив для того, щоб об"єднати політичних гравців.

Політолог та колишній нардеп 58-річний Дмитро Видрін вважає, що секретар РНБО та глава держави зможуть нормально співпрацювати:

— Такі посади залежать від того, яка рука увійшла в рукавичку. Якщо маленька, то рукавиця всохне. Якщо ж рука буде великою, потужною, то рукавичка, тобто повноваження, розширюватимуться до розмірів руки, — пояснює Видрін. — Багато залежатиме від того, чи зможе Богатирьова вибудувати стосунки з Ющенком.

Експерт порівнює Богатирьову з держсекретарем США Кондолізою Райс.

— Раїсі Василівні притаманні енергія та воля в поєднанні з лагідною манерою взаємин із партнерами і навіть із опонентами. Це сильна фігура, яка спочатку висловлюватиме свою волю в лагідній формі, а потім ми зможемо побачити її без камуфляжу.

Додає, що Богатирьовій і Тимошенко буде складно "уживатися". Конкуруватимуть вони не лише як політики, але й як жінки.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова конкуруватиме з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути