пʼятниця, 15 липня 2016 07:00

Безкоштовно возять на гірськолижний курорт

— Із Калуша о 7:00 щодня відправляються шість-сім автобусів. Їдуть дорослі з дітьми. Дорога туди й назад безкоштовна. Двічі годують. Знайомим давали гречку з відбивною, чай, каву, канапки, — розповідає Марія Веркалець, 50 років.

Вибори в окрузі №85 із центром у Калуші на Івано-Франківщині призначили, бо народний депутат Ігор Насалик став міністром енергетики та вугільної промисловості. Зараз його молодший брат 42-річний Сергій балотується від "Блоку Петра Порошенка". Всього в окрузі 37 кандидатів. Серед них від "Укропу" йде брат народного депутата Олександра Шевченка — Віктор, 36 років. Безкоштовно возить виборців на гірськолижний курорт "Буковель".

— Дозволяють плавати в басейні. На день таке задоволення коштує 700 гривень, — говорить Марія Веркалець. — Лежаки є, коктейлі розносять. Пускають на канатні дороги й озеро. Після повернення людям дають газети, щоб агітували на визначених вулицях. Дехто їздить кілька разів. Самому поїхати на "Буковель" коштуватиме біля 2 тисяч гривень за день.

— Ми звернулися до поліції з приводу безкоштовних поїздок виборців у "Буковель", — каже координатор "Опори" (громадська організація, яка спостерігає за виборами в Україні. — ГПУ) на Івано-Франківщині Іван Марусяк, 29 років.

1 липня кандидат Володимир Цвіль подарував дитячий майданчик у Калуші. На його відкриття приїхав священик. Розказував про Цвіля як благодійника.

47,5 мільйона гривень витратять із державного бюджету на проведення проміжних виборів до Верховної Ради 17 липня. Вони відбудуться у семи округах.

2 кілометри автодороги застелили асфальтом у місті Рогатин Івано-Франківської області за ніч із 11 на 12 липня. Це зробила фірма народного депутата Олександра Шевченка. Його брат Віктор балотується на окрузі №85, до якого належить Рогатин.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовно возять на гірськолижний курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути