Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 19:01

Янукович сподівається знати ціну на газ до кінця тижня

57-річний прем"єр-міністр Віктор Янукович на вчорашньому засіданні Кабінету Міністрів кілька разів наголосив на бажанні співпрацювати з президентом.

Прем"єр запізнюється на засідання на 10 хв. Тим часом міністр із надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич та віце-прем"єр з гуманітарних питань Дмитро Табачник стоять біля його крісла. Про щось перешіптуються.

Охоронець дає головою знак про наближення Януковича. Шуфрич швидко прямує до свого місця.

— Ми йдемо до завершення року. Тому маємо виконати всі державні програми, які були затверджені, — каже прем"єр і повертається до першого заступника Миколи Азарова. — Миколо Яновичу, всі програми мають бути профінансовані. Ми не повинні залишити жодних бюджетних боргів. По кожному міністерству треба вже зараз підбити підсумки й усе підчистити.

Янукович повертається до урядовців.

— Безумовно, в нас будуть прорахунки та недоліки. Про них треба сказати, щоб ми це врахували в програмі та в бюджеті 2008 року, — зауважує він. — І щодо цих питань обов"язково треба співпрацювати з секретаріатом. Бо програми президента також входять у коло наших обов"язків.

Потому говорить: перші морози показали ті недоліки, які були під час підготовки до осінньо-зимового періоду. Звертається до міністра з питань житлово-комунального господарства:

— Володимире Васильовичу, нам треба "раздать всем сестрам по серьгам".

Мовляв, треба відзначити регіони, які добре підготувалися до зими. А ті, де є недоліки — покарати.

Насамкінець Янукович висловлює сподівання, що до кінця тижня для України буде визначена остаточна ціна на російський газ.

— Міністр палива й енергетики за моїм дорученням і за дорученням президента полетів до Москви, — зазначає він. — Ціна прораховується такою, що нас задовольнятиме. Але остаточний результат буде лише тоді, коли під документом стоятимуть підписи.

Зараз ви читаєте новину «Янукович сподівається знати ціну на газ до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути