Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2007 18:48

Янукович переписав побажання з помилками

56-річний прем"єр-міністр Віктор Янукович під час свого візиту до Парламентської Асамблеї Ради Європи у Страсбурзі залишив свої побажання у книзі почесних гостей.

Глава українського уряду вразив президента ПАРЄ Рене Ван дер Ліндена: перед тим як записати коротке побажання, витягнув маленьку шпаргалку, вдягнув окуляри і переписав побажання. Воно складалося з двох речень, або 28 слів з 166 букв.

У Європі прийнято це робити без письмових підказок. Але в українського прем"єра інша практика. Торік у російському посольстві свої співчуття з приводу іркутської авіакатастрофи він також переписував зі шпаргалки.

У Страсбурзі Янукович зробив три помилки в тексті, який переписував із надрукованого листка. Він підписався "премьєр-міністром", "Європу" назвав "Европою", а замість слова "щиро" написав "широ".

Про орфографічні помилки Януковича заговорили 2004 року. Тоді в анкеті кандидата в президенти, заповненій для Центрвиборчкому, він назвав себе "проффесором" і "премьєр-міністром". Загалом на одному аркуші анкети зробив 14 помилок.

Минулого року у своїх передвиборних поїздках країною Янукович назвав українського композитора Гулака-Артемовського "Гулаком-Артьомовським", а російську поетесу Анну Ахматову — "Анною Ахметовою".

Зараз ви читаєте новину «Янукович переписав побажання з помилками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути