неділя, 17 червня 2007 16:35

Янукович вибачався за хамство своїх охоронців

Янукович вибачався за хамство своїх охоронців

Минулої п"ятниці прем"єр-міністр Віктор Янукович, 56 років, провів нараду з підготовки проведення чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012".

Зайшовши до зали, прем"єр іде не на призначене для нього місце.

— Сюда, сюда, — перелякано показує охоронець і підводить його до крісла з табличкою "Віктор Федорович Янукович". Янукович сідає в крісло й простягає вперед ліву ногу, яку йому нещодавно прооперували.

— Проведення "Євро-2012" — принципово важливе для нас, — говорить. — Це імідж нашої країни.

Розповідає, що вранці говорив про це по телефону з президентом Віктором Ющенком, який є головою координаційної комісії "Євро-2012". Надає слово президентові Федерації футболу України 57-річному Григорію Суркісу. Той бере листочок і 10 хвилин читає промову. Зрідка підводить очі на Януковича.

— Сподіваюся, що ми все гарно підготуємо і мені не доведеться позичати в очей Сірка, дивлячись на інвесторів, — каже Суркіс замість "позичати в Сірка очі".

— А тепер нехай висловляться мери міст, — озивається Янукович.

Мери міст, які прийматимуть "Євро", по черзі протягом двох годин розповідають про ремонт доріг, добудову готелів, реконструкцію стадіонів.

Журналістів просять вийти. Кажуть, що потім підійде Янукович і відповість на запитання.

— Ану убери этого покера от дверей, а то потом не успеем, — говорить у коридорі один охоронець Януковича до іншого і показує на журналіста. — И тех девок тоже убери.

Усіх відпихають. Журналісти обурюються. Просять, щоб охоронці не заважали працювати. Коли виходить прем"єр, скаржаться йому.

— Ви знаєте, вони і мною командують, — сміється Янукович. — І туди не йдіть, і сюди не йдіть. Тож якщо вони когось образили, то я прошу вибачення.

Його просять прокоментувати складення опозиціонерами 151 депутатського мандату. Янукович каже, що цю умову опозиція виконала.

— Але залишилося ще одне питання — ліквідація списків кандидатів у народні депутати, — завершує прем"єр.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вибачався за хамство своїх охоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути