середа, 02 квітня 2008 17:57

Янукович боротиметься з НАТО за допомогою московської рок-групи

Сьогодні Партія регіонів планує провести всеукраїнські акції протесту. Обіцяють вивести на вулиці 250 тис. людей. Виступатимуть проти приєднання України до Плану дій із набуття членства в НАТО.

Про це під час вчорашньої зустрічі з журналістами повідомили нардепи-"регіонали" Борис Колесніков, 45 років, та Ганна Герман, 48 років. Вона відбулася в кінотеатрі "Зоряний".

Раніше журналістів записували на прес-конференцію в спеціальній кімнаті. Учора це робили біля вхідних дверей — кімнату здали під стоковий магазин шкіряного одягу. Замість таблички "прес-центр" і логотипів Партії регіонів нині там вивіска "Найнижчі ціни на шкіру".

Початок зустрічі затримується. Коридором ходять помічники Колеснікова та Денис Іванеско — прес-секретар Віктора Януковича. Він пояснює, що лідери узгодять єдину позицію і вийдуть до журналістів.

— Я як приходжу сюди, то мені здається, що зараз вибори, — намагається пожартувати Герман. Вона заходить у залу й сідає за стіл на сцені.

Ніхто не усміхається. Герман надає слово Колеснікову. Він говорить, що акції протесту пройдуть у найбільших містах України. Керуватимуть ними найвідоміші "регіонали". Наприклад, Нестор Шуфрич поїде до Одеси, а Інна Богословська виступатиме у Харкові.

— Не є питанням — вступати до НАТО чи ні. Справа в тому, що це треба зробити лише через референдум, — говорить Колесніков російською.

У Києві акцією протесту керуватиме Янукович. О 18.30 виступить на майдані Незалежності. Разом із ним на сцену вийдуть українські та російські рок-гурти. Наприклад, харківський "Брати Карамазови" та "Агата Крісті" з Москви.

Зараз ви читаєте новину «Янукович боротиметься з НАТО за допомогою московської рок-групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути