пʼятниця, 15 лютого 2019 05:20

"Зять звільнився з роботи. Ганяє і розмитнює машини"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"З дому зникла велика сума грошей, — пише Світлана із Закарпаття. — Допоможіть знайти або дайте ­підказку, де шукати. Не хочемо когось підозрювати, але час з'ясувати правду".

Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник. Дістає з конверта паспортні фото Світлани та її доньки Юлії. Запалює свічку, заплющує очі.

Гроші забрав родич, який півроку тому навідався до оселі. Підозрюєте доньку, бо знала про схованку. Але до зникнення великої суми вона не має жодного стосунку. Шкодуєте про втрату, бо заробляли важко, кров'ю і потом. Маєте сильну енергетику. Гроші повернуться. Можливо, в іншому вигляді. Отримаєте спадок із-за кордону або земельну ділянку, на яку розраховували не один рік. Наберіться терпіння і подякуйте Богу, що взяв грішми. Це відвело від вас багато інших проблем.

"Негаразди почалися, коли кума подарувала картину, — пише хмельничанка Наталія, 54 роки. — Вночі, коли повісили її в спальні, нам підпалили магазинчик. Приміщення вигоріло вщент. А там було товару на 60 тисяч гривень. Тільки оклигали від підпалу, як син узяв без дозволу машину і потрапив в аварію. Обійшлося без жертв, авто ремонту не підлягає. Я втомилася від збитків. Але найгірше, що чоловік втратив інтерес до мене. Сваримося щодня. Недавно зайшла мова про розлучення. Намагаюся зберегти сім'ю, а він не зацікавлений у цьому. На ринку зустріла знайому. Вміє гадати на картах. Каже мені: "Наташо, прожени з хати жінку. Всі проблеми через неї". Запитала, яку жінку. А вона: "Темну, кучеряву. Вона вам жити не дає".

Біоенергетик кладе долоню на знімок картини, а на ній — смуглява дівчина з довгим кучерявим волоссям. Тримає кошик квітів. Позаду зображені руїни.

Полотна можуть поглинати позитивну енергетику в домі. У вашому випадку — причина не в жінці, а у відтворенні античних руїн на картині. Символізують збитки. Кума не хотіла завдати шкоди, не знала про символіку картини. Поява полотна в домі може впливати на різні сфери життя. Зображення оголеної жінки здатне притягнути в родину суперницю- ­спокусницю. Бурхливе море чи темна річка — неприємності у бізнесі. Хижі тварини — до появи ворогів на роботі. Те саме стосується фотографій. У спальні та дитячій кімнаті не вішайте знімків покійних родичів. Уникайте водних пейзажів. Найсприятливіші — зображення гір і тварин у парі — двоє собак чи птахів. Полотно зніміть. Віддайте до місцевої бібліотеки або будинку культури.

"Дочка народила четверо дітей, — розповідає у листі львів'янка Людмила Тимофіївна, 57 років. — Іванка жодного дня не була на роботі. Знає чотири іноземні мови, але 10 років сидить у декреті. Прошу її трохи зайнятися собою. За дітьми світу білого не бачить. А хотіла багато чого досягти у кар'єрі. Вчилася на факультеті іноземних мов. Їй би ще попрацювати за спеціальністю, а не в одних памперсах копирсатися. Зять звільнився з роботи. Ганяє і розмитнює машини з Польщі. Не уявляю, з чого житимуть, як ту лавочку прикриють".

Донька ображається, що не тішитеся онуками. Віддає себе материнству і не відчуває потреби в тому, щоб повернутися на роботу в офіс. Скоро завагітніє вп'яте, і на цьому подружжя не зупиниться. Вам нічого хвилюватися. Радійте появі онуків. Якщо Бог дає дітей, то дасть і на дітей. Зять гарно зароблятиме. Молода сім'я ні в чому собі не відмовлятиме.

"У школі була закохана в однокласника, але він мене не помічав, — пише лучанка Інна, 34 роки. — Після випускного роз'їхалися по різних містах. Від батьків чула, що Коля в 19 років оженився. Прожив у шлюбі 2 роки. Потім виїхав у Португалію на заробітки. Недавно знайшла його у соцмережах. Додала до друзів. Впізнав, почав мені писати. З часом листи стали відвертими. Зізнається в коханні, кличе до себе, шукає мені там роботу. Але в Україні маю хлопця. З Петром зустрічаємося 4 роки. Раніше чекала, що запропонує одружитися. Тепер не знаю, чи хочу з ним бути. Може, Микола — моя доля?".

Біоенергетик кладе у центрі столу фото синьоокої блондинки Інни. Праворуч від неї — паспортний знімок Петра — короткостриженого бороданя у вишневій сорочці. Ліворуч — Миколи, у картатому піджаку.

Петро не планує брати шлюб. Холостякуватиме до 45 років. Розстанетеся з ним, але залишитеся друзями. У квітні полетите до Португалії. Але зустріч з коханим залишить неоднозначні почуття. Життя там сподобається, та на Миколу глянете іншими очима. Любить заглянути в чарку. Єдине, що зараз може вам запропонувати, — цивільний шлюб. Якщо готові далі відкладати з одруженням, погоджуйтеся на переїзд. За кордоном на вас чекають позитивні зміни — гарна робота і вагітність через півтора року.

Зараз ви читаєте новину «"Зять звільнився з роботи. Ганяє і розмитнює машини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути