четвер, 26 квітня 2007 16:58

Жулинський голосує за Олега Скрипку

Автор: фото: phl
  Минулої суботи Олег Скрипка і Єлизавета Дружиніна виконали квікстеп. Під час танцю в партнерки розв’язався на поясі бант і волочився по паркету
Минулої суботи Олег Скрипка і Єлизавета Дружиніна виконали квікстеп. Під час танцю в партнерки розв’язався на поясі бант і волочився по паркету

У музеї просто неба в Пирогові 42-річний співак Олег Скрипка відзначив прихід весни. На святі гаївок він їв вареники, пив чай і критикував журі конкурсу "Танці із зірками-2".

У неділю о 14-й годині на імпровізованій сцені біля "Шинку" хлопці з гурту "Чоботи з бугая" у вишиванках співають про Гриця, який вертиться на конику. Сильний вітер задуває в мікрофони. Гості  йдуть у шинок, замовляють чай або пиво.

Олег Скрипка разом із дружиною Наталею під руку походжає  між рядів народних умільців на торжку. Купує вишитий килимок, келих для пива й чарчини для горілки.

На співакові — вишиванка і коротка розстібнута куртка. Його дружина в довгій керсетці. Олег каже, що змерз, сьорбає чай із великої керамічної кружки.

— Мені не можна хворіти, — розмірковує вголос. — Треба дотягнути "Танці із зірками-2".

Останні два тури конкурсу журі ставило Скрипці та його партнерці танцівниці Єлизаветі Дружиніній низькі бали. Але пара дійшла до півфіналу завдяки голосуванню глядачів.

— Поведінка журі — це просто расизм, — голосно сміється Скрипка. Дружина також сміється.

— Вони намагаються зомбувати людей, начебто я не вмію танцювати, — пояснює Олег. — Люди! Дивіться і самі робіть висновки!

Співак повільно опускається на лавку, обпираючись руками об дерев"яний столик.

Поведінка журі — це просто расизм

— Треба сісти, бо спина відвалиться, — жартує.

Дружина заходить у дерев"яну хатинку з написом " Корчма".

— Мій товариш, співак з Одеси, надіслав есемеску: "Олеже, порви всіх! Якщо ти не переможеш — із мене вся Одеса сміятиметься".  В останньому турі він годину відсилав за мене есемески зі свого мобільного, — розповідає Скрипка.

Його дружина Наталія під час змагань до зали не приходить. Усі випуски програми дивиться по телевізору.

До Олега підходять радник президента Микола Жулинський, 66 років, разом із дружиною Галиною. Обоє у вишиванках. Скрипка підводиться. Жінка обнімає його, говорить:

— Олеже, тримайся! Свідомі українці вболівають за тебе.

Олег однією рукою обнімає пані Галину, іншу подає для привітання Миколі Жулинському.

— Та нічого. Це ж гра, — заспокоює їх.

— Еге ж, нічого! — сплескує руками пані Галина. — Як у Лізочки вчора розв"язався бант і волочився по підлозі, я так розхвилювалася! — притискає руку до серця. — Боялася, щоб ти не перечепився і не впав. Корвалол не пила, бо хотіла танок до кінця додивитися.

Скрипка сміється, підводить голову до неба.

— Учора після закінчення гри мені дзвонила Ліля Подкопаєва, — не вгаває Жулинська. — Розпитувала: "Ну, как я станцевала? Вам понравилось? За кого сегодня проголосуете — за меня или за Скрипку?". Я їй відповіла, що голосуватиму за неї, коли вивчить українську мову. А вона у відповідь: "Это несправедливо".

— Ліля думає, ми не розуміємо, для чого вона подзвонила, — втручається в розмову Жулинський. — Хотіла відволікти нас, аби менше есемесок відправили.

Усі сміються.

Микола Жулинський нарікає:

— Олеже! Коли вже ті танці скінчаться, дружина вночі не спить. Тільки починається голосування, наказує: "Ану, мерщій за телефони!".

— Я вже й сам хочу, аби вони скінчилися, — зізнається Скрипка. — Нема часу придумати новий сценарій свого фестивалю "Країна мрій".

До Жулинських підходить Наталя Скрипка зі співаком Юрком. Той несе в руках два хот-доги.

Жінки обнімаються.

— Треба любити Україну. Це важливіше, ніж з якого носка виконано "па", — розмірковує радник президента. — Я ж бачу, кому журі симпатизує.

Скрипка знову присідає на лавку. Каже, що стомлюється на тренуваннях:

— "Бонакву" літрами п"ю. Беру з собою на репетиції.

Співак Юрко пропонує Наталі хот-дог.

— Я такого не їм, — відмахується та. — Та й не можу їсти, коли чоловік ненагодований, — шукає поглядом Олега. Підходить, бере його за руку:

— Ходімо до корчми, я замовила вареники.

Скрипки йдуть до "Корчми", Жулинські рушають за ними.

Зараз ви читаєте новину «Жулинський голосує за Олега Скрипку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути