Ексклюзиви
четвер, 20 липня 2006 17:24

"Зробіть так, щоб він від нас пішов"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Киянка Світлана має восьмирічну доньку. Живе у двокімнатній квартирі зі співмешканцем. Стосунки з рідною сестрою дуже погані. Співмешканець не випускає Світлану нікуди, крім роботи, контролює кожен її крок. Порчі, які у великій кількості знімалися зі Світлани, були замовлені його коханкою. Крім імені чоловіка, жінка про нього нічого не знає, але взяла до себе жити.

— Ви його паспорт бачили? — питаю.

— Ні, він нервово себе поводить, коли мова йде про паспорт.

— Де він мешкав до зустрічі з вами, чи перебував у в"язниці?

— Не знаю.

— Він якісь гроші заробляє?

— Він приносить продукти. Він весь час погрожує. Не відпускає їхати на море для оздоровлення дитини? Зробіть так, щоб він від нас пішов?

Відповідаю: це означає, що ви просите зробити йому порчу. Світлана опускає очі.

— Ваша біоенергоінформаційна система відкоригована, і життєву програму відновлено. Ви повинні робити добрі вчинки. Перш за все відновити теплі стосунки з сестрою. Вона найпершою буде вам допомагати.

— Сестра стверджує, що він — шахрай, а мене вважає дурепою, — каже Світлана.

І знову просить зробити так, щоб співмешканець від них пішов. Вона так і не зрозуміла, що порчі можна зняти. А от щоб змінити себе і свої вчинки, потрібна наполеглива робота.

"У мене проблеми з дітьми — немає між ними згоди. А ще дочка не дуже добре живе з чоловіком, а син розлучився. Я ж не маю здоров"я. Вже чотири роки ходжу з милицею, тому що дуже болять ноги. Чи можна щось виправити, чи так вже мені  прийдеться ходити до кінця моїх днів?" — пише пані Любов з Тернопільщини.

Якщо в сім"ї однаково ставилися до дітей і не виділяли любимчика, то відсутність згоди між ними може пояснюватися різними причинами. Мабуть, вони дуже різні по суті. Треба пам"ятати, що близькі даються нам не тільки як нагорода, а й як випробовування чи як покарання. А буває, що колишні вороги (в попередніх реінкарнаціях) зустрічаються в одній родині для примирення. Ви можете радити своїм дорослим дітям, підтримувати їх. Але загалом це їхнє життя, їхні проблеми.

Ваші ноги наповнені чорною негативною енергією, яка утримується порчами

Що стосується здоров"я, то ваші ноги наповнені чорною негативною енергією, яка утримується порчами. Треба їх зняти, і вам стане набагато легше.

Два листи на одну тему. "Був я чоловік дуже співучий, радісний. А зараз зі мною щось таке сталося — веселість зникла, не хочеться навіть рота роззявляти, — пише Василь із Київської області. — Я всім незадоволений став. Ніби для мене на світі немає місця. Мене постійно тягне плакати..."

"Я пенсіонерка. Звертаюся до вас уперше, бо змусила хвороба, — пише Катерина Андріївна з Полтавської області. — Весь час мене все дратує. Боюсь, що буде щось погане, зовсім не маю сили, не їм. Без пігулки снодійного не засну. Весь час хочеться плакати, уникаю розмов  з людьми. Зараз мені, як кажуть, ніщо не миле."

І Катерина Андріївна, і Василь описують класичні ознаки свідомого втручання  в біоенергоінформаційну систему. Необхідно відкоригувати її, зокрема познімати порчі. Тоді Катерина Андріївна з Василем повернуться до свого нормального емоційного і фізичного стану. Відкладати цього не можна, бо з часом стан погіршиться.

Окрім описаних симптомів, зумисне втручання в біоенергоінформаційну систему людини іноді супроводжується підвищенням температури. Наприклад, Тетяна з Бориспільського району Київської області півтора року проходила всі обстеження, які радили лікарі, щоб з"ясувати причину підвищеної температури. Та трималася на відмітці 37,2–37,4 градуса. Виявилося, що біоенергополе і фізичне тіло Тетяни заповнені негативними енергіями. Біоенергоінформаційна система дівчини намагалася очиститись і "спалювала" негативні енергії. Через це підвищувалася температура тіла. Після корекції вона стала нормальною.

Тетяна з першого класу була відмінницею. У старших класах стало відомо, що вона має намір вступати до того вузу, до якого збирались іще дві дівчини з її класу. Щоб позбутися сильної суперниці, їхні батьки "нагородили" Тетяну букетом замовлених порч. Після корекції біоенергоінформаційної системи дівчини вони прийшли зі скандалом до неї додому наступного ж дня.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «"Зробіть так, щоб він від нас пішов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути