четвер, 27 січня 2022 07:20

Злату Огнєвіч три роки переслідує фанат

Автор: hochu.ua
   Співачка Злата Огнєвіч з 2019 року страждає через переслідування невідомого чоловіка. Коли він пригрозив, що вб’є її чи членів родини, написала заяву в поліцію
Співачка Злата Огнєвіч з 2019 року страждає через переслідування невідомого чоловіка. Коли він пригрозив, що вб’є її чи членів родини, написала заяву в поліцію

Три роки співачку 36-річну Злату Огнєвіч переслідує невідомий чоловік, який погрожує вбити її або членів родини. Останній інцидент трапився 24 січня.

В інстаграмі артистка опублікувала відео, на якому видно, як її автомобіль наздоганяє інша машина. У ній сидить переслідувач, який говорить: "Якщо я ще раз побачу тебе по телевізору, я тебе завалю нах*й, зрозуміла? Я тобі серйозно кажу. Ти чудовисько, дурницею займаєшся".

— Він почав переслідувати мене кілька років тому, — розповідає Огнєвіч. — В березні 2019-го напав на мене біля будинку. Я перелякалася і закляк­ла. У ті секунди навіть закричати не могла. Але потім отямилася й почала кликати на допомогу. Добре, що водій не встиг далеко від'їхати. Він побачив, що щось відбувається, і вискочив з автівки. Відтягнув нападника. Ми викликали поліцію і його забрали. Але за 3 години відпустили. Він не припинив переслідування. Продовжив стежити. Бачила його, коли йшла на тренування. Він приходив на мої концерти. Каже, що він — мій чоловік. Погрожує вбити всіх, хто заважає нашому щастю.

Після останнього випадку Злата Огнєвіч написала заяву до Печерського відділу поліції.

— Роблю це не вперше, але тепер налаштована діяти рішуче. Хочу, щоб усе було за законом. Сподіваюся, що публічний розголос допоможе. Я не збираюся відсиджуватися в ролі жертви, боятися жити, ходити на вулицю. Та прикро, що в подібних ситуаціях більшість жінок лишаються незахищеними. Вони піддаються насиллю і не можуть почуватися в безпеці.

Злата Огнєвіч родом із російського Мурманська. У 5 років з батьками переїхала до Судака у Криму. Там захопилася музикою. Закінчила Київський інститут музики ім. Рейнгольда Глієра. Була солісткою Державного ансамблю пісні й танцю Збройних сил України. 2013 року представляла нашу державу на пісенному конкурсі Євробачення, де посіла третє місце. 2014-го стала народною депутаткою України. Пройшла до Верховної Ради за списком Радикальної партії Олега Ляшка. Наступного року склала повноваження.

Артистка незаміжня. Торік брала участь у проєкті "Холостячка". За її серце боролися 15 чоловіків. Переміг бізнесмен 32-річний Андрій Задворний із Києва. Але за півтора місяця після закінчення шоу вони розійшлися.

Зараз ви читаєте новину «Злату Огнєвіч три роки переслідує фанат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути