Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2011 00:30

Жінки люблять хутро і золото

Столичний психолог 27-річна Софія Наконечна радить, які подарунки варто підібрати на Новий рік.

Чоловікам подобаються нові враження — туристична путівка, політ на повітряній кулі, професійна фотосесія, гонки на квадроциклах. Варто обирати те, що чоловік собі не купить або не знає про таку розвагу. Лідерам можна вручити презенти, які нагадуватимуть, що він — воїн і мисливець: ніж, меч, фляга, компас, бінокль, ремінь. Таке не варто дарувати підкаблучникам. Йому здасться, ніби ви кажете: "Ось таким ти міг би бути". Ніколи не даруйте чоловікам набори для гоління, гелі для душу і шампуні. Це банально.

Жінки люблять хутро і золото. Якщо бюджет не дозволяє, можна обійтися абонементом у фітнес-центр чи спа-салон. З парфумами та косметикою можна не вгодити. Зате підійде подарунковий сертифікат і дружина обере покупку.

Свекрусі, яка слідкує за собою, оплатіть процедури у салонах краси, косметику або парфуми. Але не креми від зморщок, не маски від випадіння волосся. Літній жінці краще дарувати речі для дому, але саме для неї, а не всієї родини. Це може бути ваза, картина або набір постільної білизни.

Теща зрадіє всьому — набору каструль, парфумам, побутовій техніці, книжкам мемуарів відомих жінок. Вона буде задоволена новим телевізором або кухонним комбайном. Жителям сільської місцевості подобаються практичні подарунки. Таким жінкам не треба дарувати квіти, бо почуєте: "Нащо на це тратити гроші? В мене на клумбі кращі ростуть".

Брату можна подарувати ігровий диск чи музичний альбом. Якщо він "заучка", підійде історична книжка або енциклопедія. Подарунок брату із середнім рівнем заробітку має бути практичний — портмоне, портфель або квитки на футбол. Забезпеченому догодити складніше. Найкращий варіант — пляшка дорогого коньяку і коробка цукерок.

Сестрі можна купити подарунковий сертифікат в салон краси на шоколадне обгортування або тайський масаж. Будь-яка жінка отримає від цього задоволення. Цікавим подарунком буде її портрет. Багато художників пишуть із фотографій.

Батькам дарують універсальні речі — теплий светр, плетений шарф. Речі, які полегшують побут — хлібопіч, кухонний комбайн або біотуалет на дачу.

Дітям підібрати подарунки найлегше. Перед Новим роком вони завжди пишуть листи Діду Морозу, в яких розповідають про свої мрії. Дітям до 10 років не варто купувати дорогі подарунки, щоб не стали марнотратами. Хіба тоді, коли з'явилося захоплення: фотографія, гра на музичному інструменті, заняття спортом.

Зараз ви читаєте новину «Жінки люблять хутро і золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути