пʼятниця, 12 жовтня 2007 14:12

Дружина Валерія Леонтьєва живе в Америці

Автор: фото: ІТАР-ТАРС
  Валерій Леонтьєв із співаками Олександром Буйновим і Надією Бабкіною в Кремлі під час нагородження державними преміями Росії, 25 липня
Валерій Леонтьєв із співаками Олександром Буйновим і Надією Бабкіною в Кремлі під час нагородження державними преміями Росії, 25 липня

Російський співак Валерій Леонтьєв, 58 років, несподівано для себе став секс-символом американського міста Маямі. В його передмісті Леонтьєв має віллу, де проводить відпустку. В цьому будинку мешкає його дружина Людмила Ісакович.

У дворі будинку є басейн, але Валерій Леонтьєв їздить купатися на Атлантичний океан. Під час однієї з таких поїздок він сфотографувався в приватного фотографа.

Той надіслав знімок до місцевої газети на конкурс секс-символів міста. У Маямі його проводять щомісяця. Зображення Леонтьєва читачі визнали найкращим. Незабаром фотомайстер зустрів співака на пляжі.

— Містер, на вашу адресу прийшло багато листів від жінок. Ви можете їх отримати, — повідомив співакові.

— Я знаю напам"ять, що там написано, — скривився Леонтьєв.

Про зв"язки Валерія Леонтьєва з жінками нічого не відомо. Якось він обмовився, що "з жінками в нього пов"язані лише драматичні відчуття". Декотрі шанувальники й досі вважають його одинаком. З Людмилою Ісакович Леонтьєв познайомився 1972 року в Сиктивкарі. Вони разом працювали в Сиктивкарській філармонії в ансамблі "Эхо". Колективом керувала Людмила Ісакович. 20 років Люся та Валерій прожили у цивільному шлюбі.

1992-го під час гастролей у Америці Ісакович і ще троє танцівників з балету Леонтьєва залишилися в Нью-Йорку. Вони знайшли роботу в ресторані "Распутін". Леонтьєв залишив Людмилі весь свій гонорар — $5 тис. Ісакович відкрила салон-перукарню для собак.

— Коли вона підробляла музиканткою в одному зі сиктивкарських ресторанів, приносила додому мішок кісток. Собаки бігли до неї з усього району, — згадує Валерій Леонтьєв. — В Америці Людмила залишилася з бобтейлом Яцеком, який раніше літав із нами на гастролі.

Офіційно Валерій Леонтьєв та Людмила Ісакович одружилися 1998 року в Америці. Саме тоді співак купив будинок у Маямі.

— У Штатах наше весілля пройшло без помпи, — каже жінка. — Ми просто оформили стосунки в місцевому РАГСі й відсвяткували цю справу в ресторанчику — удвох, без гостей.

Деякі шанувальники вважають його одинаком

За чутками, Леонтьєв одружився лише тому, що йому потрібна була мультивіза. Вона дає право по кілька місяців жити в Америці. Отримати її в Росії можливо лише за умови, що одружений із громадянкою США. Інші стверджують, що Леонтьєв ніколи не жив з Ісакович. Їхній шлюб від самого початку мав приховати нестандартну орієнтацію співака. Мовляв, через це за радянських часів довго не міг пробитися на телебачення.

— Ми з Люсею буваємо разом три з половиною місяці на рік, — розповідає Леонтьєв. — Решту часу спілкуємося по телефону. У нас шлюб-дружба, вже не першої пристрасті та свіжості.

Та співак каже, що хотів би мати дітей. Ісакович не заперечує:

— Хоче — нехай має, — каже вона.

Дехто вважає сином Леонтьєва співака Олександра Богдановича, 40 років.

— Правду знала лише моя мама, колишня львів"янка Надія Савко. Із Валерієм Яковичем у неї був роман. Познайомилися вони в Москві: вона вступала до МДУ, а він — до ВДІКу. Мама не вступила й повернулася до Львова. Два роки тому вона померла, — говорить Богданович.

Леонтьєв і Богданович зустрілися 10 років тому в Москві. Відтоді Валерій Якович допомагає Олександрові. Спочатку він працював у нього масажистом, потім — адміністратором і охоронцем. А згодом почав співати.

Зовні чоловіки дуже схожі. Однак публічно Леонтьєв не визнає Богдановича своїм сином.

Улітку на гастролях у білоруському місті Вітебськ музиканти побилися. П"яний Богданович почав обзивати Валерія Леонтьєва. Той розлютився і вибив йому два верхні зуби.

1949, 19 березня — Валерій Леонтьєв народився в с. Усть-Уса Комі АРСР в сім"ї ветеринара-оленяра
1966 — вступив до Воркутинського гірничого інституту, через три роки кинув; працював різноробом на цегляному заводі, поштарем, електриком
1971 — дебютував на конкурсі "Пісня-71" із піснею "Карнавал"
із 1972 — працює в Сиктивкарській, Горьковській, Ворошиловградській філармоніях
1985 — потрапив в автокатастрофу під час гастролей в Індії
1987 — народний артист України
1991 — отримав трикімнатну квартиру в Москві
1996 — народний артист Росії, купив будинок у Підмосков"ї
1998 — в Маямі одружився з Людмилою Ісакович
2005 — уперше з"явився з дружиною в Москві на людях

Зараз ви читаєте новину «Дружина Валерія Леонтьєва живе в Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути