Ексклюзиви
четвер, 21 вересня 2006 17:40

Заворотнюк розійшлася із чоловіком

  Акторка Анастасія Заворотнюк заявила, що розлучається. Її чоловік Дмитро каже, що це неправда
Акторка Анастасія Заворотнюк заявила, що розлучається. Її чоловік Дмитро каже, що це неправда

Анастасія Заворотнюк, 35 років, каже, що розлучилася з чоловіком, 37-річним бізнесменом Дмитром Стрюковим. Розійшлися вони ще у квітні, але приховували це через дітей: побоювалися, що 9-річній Ані та 5-річному Майклові дошкулятимуть запитаннями однолітки.

— Ми не розлучалися! — спростовує заяву дружини Стрюков.

— Я кохаю її. У церкві ми не вінчалися, але штампи у паспорті ще маємо. І робимо все, аби зберегти сім"ю.

Заворотнюк була двічі одружена. Обидва чоловіки освідчувалися їй у коханні на четвертий день знайомства. Перший — німець — побачив Анастасію на капуснику в театрі "Табакерка". Кілька днів повторював: "Ви — королева". Актриса поїхала з ним до Німеччини, але вже за кілька місяців утекла назад у Москву.

Із Дмитром Анастасія Заворотнюк познайомилася 12 років тому в Москві. Він підвіз її машиною. Замість грошей акторка розплатилась із симпатичним водієм двома квитками на свій спектакль "Бумбараш". Невдовзі Стрюков освідчився Насті і кинув сім"ю. За кілька років у них народилася донька Аня. Подружжя переїхало до Америки, там з"явився на світ син Майкл.

Вона практично не буває вдома

Негаразди у сім"ї почалися після повернення у Росію, коли Заворотнюк зайнялася артистичною кар"єрою. Після серіалу "Моя прекрасна нянька" їхні стосунки зовсім розклеїлися. Знайомі кажуть, що Дмитра дратує успіх дружини.

— Та ні, — заперечує він. — Я ж знав, що одружуюся з актрисою. Але тепер вона практично не буває вдома.

Подейкують, що винен в усьому актор і продюсер Сергій Жигунов, 43 роки. Стосунки у сім"ї ще більше зіпсувалися, коли Жигунов запросив Заворотнюк на головну роль у фільмі "Красивая". Чоловік розгнівався, тому що Анастасія за першим дзвінком Жигунова зібрала валізи й поїхала на зйомки за кордон. Дітей залишила на няню.

Сам Жигунов 20 років одружений з акторкою Вірою Новіковою, 48 років. Він мав кілька романів з актрисами, з якими знімався. У стрічці "Гардемарини, вперед!", кажуть, зійшовся з Тетяною Лютаєвою, 41 рік. Знімаючись у фільмі "Серця трьох", захопився Альоною Хмельницькою, 35 років, але роман завершився водночас із зйомками.

Заради Олени Сафонової, 50 років, яка зіграла у серіалі "Зимова вишня", Сергій навіть збирався розлучитися з дружиною Вірою. Але Олена вирішила, що краще хай вони просто залишаться друзями.

Зараз ви читаєте новину «Заворотнюк розійшлася із чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути