Ексклюзиви
пʼятниця, 01 листопада 2019 06:10

"Застав кохану в ліжку з найкращим другом"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Ми з чоловіком довго хотіли дітей, — пише 34-річна Анастасія з Харківської області. — Завагітніла через сім років після весілля, коли вже не вірила, що стану матір'ю. Народився Олексій, за рік — Дмитро. Чоловік не хотів наймати няні, хоча були гроші. Я мусила відмовитися від улюбленої роботи. Минули чотири роки. Повертатися немає куди. Фірма, на яку працювала, збанкрутувала. Чоловік каже, мені краще залишитися вдома. Але я не готова перетворитися на домогосподарку. Іван хоче третю дитину. Боюся, що ще одні пологи не переживу".

Листи коментує київський біо­енергетик Мирослав Олійник. Дістає з конверта фото жінки у джинсовій куртці, яка тримає двох синів в однакових шапках.

— До кінця року завагітнієте втретє. Тоді ж отримаєте запрошення на нове місце роботи. Погоджуватися не треба. Платитимуть менше, ніж обіцяли. Та й кар'єрного зростання годі чекати. Переривати вагітність не варто. Влітку народите доньку. Не дозволяйте сумнівам і тривозі взяти гору. Частіше моліться, відверто говоріть із коханим. Одноманітність надокучає. Але чи не про таку сім'ю ви мріяли? Не соромтеся звертатися по допомогу до свекрів. Частіше вибирайтеся з дому у вихідні. Це допоможе відновити сили.

"Три роки тому син програв у карти 10 тисяч доларів, — розповідає киянка Оксана, 63 роки. — На цьому неприємності не закінчилися. Назар взяв у кредит 150 тисяч гривень і запустив власний бізнес. Усе йшло добре, доки не залучив до справи хлопців, з якими товаришував із дитинства. Думав, на них можна покластися. А друг його кинув. Украв із сейфа гроші і втік. Назар важко це пережив. Мав кілька нервових зривів, лікувався у психлікарні. В інтернеті познайомився з дівчиною, в яку закохався. За місяць позвав її заміж. Весілля зробили в ресторані на березі Дніпра. А через кілька місяців Назара знову зрадили. Застукав кохану в ліжку з найкращим другом. Не знає, як жити далі ".

Біоенергетик дістає з конверта паспортне фото Назара. На ньому кароокий чоловік у зеленій сорочці та чорній краватці.

— Без допомоги психолога Назару не обійтися. З ігроманією зав'яже. Головне — не допустити, аби пішов у запій. Навіть найменшу невдачу сприйматиме як щось незворотне. Зраду дружині не пробачить, хоча та всіляко проситиме вибачення. Влітку зустріне іншу. Спочатку боротиметься з бажанням розпочати нові стосунки. Боятиметься обпектися вдруге. Але саме з цією доживе до старості у мирі та злагоді. Підтримайте його вибір. Від цього моменту його життя закрутиться по-новому. Будуть нові злети й перемоги.

"З Олексієм познайомилася два роки тому, — пише 32-річна Інна з Полтавської області. — Він на 10 років молодший. Я розлучена. Пішла від чоловіка, бо пив. Маю квартиру і високооплачувану роботу. Стосунки з Олексієм повернули мене до життя. Не планувала, що все зайде настільки далеко. Недавно він запропонував побратися. Я погодилася і тепер шкодую. Його мати проти наших стосунків. Тому поставила його перед вибором — або вона, або я. Каже, що зречеться сина, якщо він одружиться зі мною".

Надсилає фото. На знімку брюнетка обіймає високого блондина. В обох на голові — сонцезахисні окуляри.

— Бути у вашому житті другому весіллю, але не з Олексієм. Самі відчуваєте, що щастя ці стосунки не принесуть. Чоловік на роздоріжжі. Боїться втратити матір, але й відступити від освідчення не може. Зробіть вибір за нього. Поверніть обручку. Залишитеся друзями. У новорічні свята зустрінете чоловіка, який буде достойним партнером. До 35 років двічі станете матір'ю. Не ігноруйте болю у грудях. Зверніться до лікаря й обстежтеся.

"Донька торік стала матір'ю, — розповідає у листі 58-річна Ольга Леонідівна зі Львівської області. — Ми так тішилися онучкою, що не помітили, як донька переживала важку післяпологову депресію. Вона сама не своя. Щодня плаче, на все реагує з криком. Недавно пішла з дому на кілька днів. Каже, що ночувала в подруги. Зять ревнує. Підозрює у зраді, бо знайшов у її телефоні переписку з іншим чоловіком".

— Не затягуйте з лікуванням. Депресія нікуди не зникне. Її наслідки страшні. Займіться вихованням онуки, доки донька відвідуватиме психолога. Щоб сімейне життя в молодого подружжя налагодилося, раджу на кілька сеансів сходити разом. Це допоможе не тільки зрозуміти бажання і потреби одне одного, але й краще розібратися в собі.

Зараз ви читаєте новину «"Застав кохану в ліжку з найкращим другом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути