вівторок, 03 жовтня 2017 07:40

Засновник "Плейбою" залишив дружину без спадку

Автор: REUTERS
  Засновник ”Плейбою” Г’ю Гефнер і модель Крістал Харріс одружилися з другої спроби. У червні 2011-го жінка втекла від нареченого за п’ять днів до весілля. Була молодша на 60 років
Засновник ”Плейбою” Г’ю Гефнер і модель Крістал Харріс одружилися з другої спроби. У червні 2011-го жінка втекла від нареченого за п’ять днів до весілля. Була молодша на 60 років

28 вересня у своєму маєтку в Лос-­Анджелесі помер засновник журналу "Плейбой" Г'ю Гефнер. На 92-му році в нього зупинилося серце.

— Г'ю Гефнер мирно пішов із життя в оточенні своїх рідних і близьких, — каже речник компанії "Плейбой Інтерпрайсес".

Гефнер народився в родині вчителів. Після закінчення факультету психології Іллінойського університету працював у рекламному відділі журналу "Есквайєр". Звільнився, бо йому відмовили у підвищенні зарплати. Вирішив створити власне видання. Позичив у друзів гроші й у грудні 1953-го видав перший номер журналу "Плейбой" з оголеною американською актрисою Мерлін Монро на обкладинці.

Видання набуло світової слави завдяки еротичним фотографіям. Для нього позували актриси Елізабет Тейлор, Сінді Кроуфорд, Памела Андерсон і Шерон Стоун. Друкувалися мексиканський письменник Габрієль Гарсіа Маркес, кубинський лідер Фідель Кастро й американський проповідник Мартін Лютер Кінг. Журнал виходить у 37 країнах світу.

— Ніколи не вважав "Плейбой" виданням про секс, — казав Гефнер. — Для мене він завжди був журналом про стиль життя. Секс — лише одна з його частин.

Г'ю Гефнер був одружений тричі. З першою дружиною актрисою Мілдред Вілльямс прожив 10 років. Жінка народила йому двох дітей. Доньці Крісті зараз 65 років, сину Девіду — 62. За 30 років після розлучення побрався вдруге з молодшою на 36 років моделлю Кімберлі Конрад. Від неї має двоє синів — 27-річного Мартсона і Купера, 26 років. Утретє одружився у грудні 2012-го. Дружиною стала модель Крістал Харріс. Гефнер був старший за неї на 60 років.

— За своє довге життя я спав із багатьма жінками, — казав в одному з останніх інтерв'ю. — Їх було більш як тисяча. Та я завжди лишався вірний дружинам. Відривався на повну лише тоді, коли холостякував.

2008-го на його віллі у Лос-­Анджелесі жила українська модель "Плейбоя" і співачка 32-річна Дар'я Астафьєва. Після того відвідувала Гефнера 10 разів.

— Его вилла была похожа на Диснейленд, только для взрослых. В разные годы в доме шефа уживались от трех до семи жен, — розповідала вона.

Статки Гефнера оцінюють у $43 млн. Частину майна заповів університету Південної Каліфорнії та кільком благодійним фондам. Решту поділять між собою його діти. Вдові Крістал Харріс не лишив нічого згідно з шлюбним договором.

Г'ю Гефнера поховали поряд з актрисою Мерилін Монро. Купив місце на кладовищі біля її могили за $75 тис.

Перед смертю чоловіка сиділа у "Фейсбуку"

Дружина Г'ю Гефнера 31-річна Крістал Харріс за кілька годин до смерті чоловіка розважалася в соцмережах. Щодві години читала в інтернеті та виставляла у "Фейсбуку" статті про відомі серіали, пластичні операції та золоті прикраси. Видалила їх згодом.

Гефнер із Харріс одружилися з другої спроби. У червні 2011-го, за п'ять днів до весілля, вона втекла. За півтора року відіграли скромне весілля.

— Кругом завжди багато дів­чат. Постійно виникає відчуття, що тобі готують заміну. Це весілля потрібне, аби я позбулася цих страхів, — розповідала Харріс. — Геф уже немолодий. У нього було досить подружок. Тому зараз ми більше обіймаємося, дивимося кіно чи граємо в нарди.

Зараз ви читаєте новину «Засновник "Плейбою" залишив дружину без спадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути