вівторок, 19 вересня 2017 06:25

Заробітчанка рік живе на лавці

Автор: www.tsn.ua
  Надія Сабодишина лежить на лавці в парку італійськрго міста Бергамо. Відмовляється спілкуватися з людьми, не приймає речей та їжі
Надія Сабодишина лежить на лавці в парку італійськрго міста Бергамо. Відмовляється спілкуватися з людьми, не приймає речей та їжі

Надія Сабодишина, 56 років, із Хмельницького рік живе на лавці в парку італійського міста Бергамо. В Італію поїхала на заробітки.

— Надя живе на лавці в парку. Одягнена в осіннє червоне пальто. Вона боїться людей, ні з ким не спілкується. Не приймає їжі й речей. У такому стані уже давно. Відомо, що в неї є сім'я у Хмельницькому. Але не може зв'язатися з рідними, бо не має телефона, — розповідає 33-річна Тетяна Артем'єва.

— У її квартирі ніхто не живе. Колись вона була нормальна, виховувала двох синів. Після повернення з Італії Надя почала дивно поводитися, — кажуть сусіди у Хмельницькому. — Кричала, що вона дружина генерала й донька партизана. Її навіть возили до психлікарні. Розлучилася з чоловіком Михайлом. Почала судитися з ним за житло. Потім знов виїхала в Італію. Доки була на заробітках, помер її старший син. На його похорон не приїхала. Тому родина припинила з нею спілкуватися.

Молодший син жінки 33-річний Андрій Сабодишин служив у Криму. Після окупації склав присягу на вірність Росії. Потрапив у базу "Миротворця". Разом із ним служить його батько.

Правоохоронці Надію Сабодишину не чіпають через дійсну візу. Місцеві жителі викликали "швидку". Лікарі госпіталізувати жінку відмовилися. Поводиться не агресивно та не має проблем зі здоров'ям. Цим питанням займатиметься українське консульство.

Зараз ви читаєте новину «Заробітчанка рік живе на лавці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути