Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2006 18:21

Запитання - відповідь

Дорога редакціє! В грудні 2005 року мені в руки потрапила брошура-реклама Вашої газети, і я вирішила виписати щоденну газету на півроку. І ніскільки не жалію про свій вибір, бо в газеті дійсно є що почитати. А ще я хочу приймати участь у розіграші призів та грошей. То чи правильно я клею картки, вибачте, я не маю такого досвіду.

Стесенко Катерина Степанівна
Хмельницька обл., Летичівський р-н,

с. Гречинці





Сподобалася мені ваша газета, і я виписала її на 6 місяців. Пенсіонерка вже, а люблю читати. Та і ще й дитячий розум: подумала, а раптом виграю щось. Для дочки хотіла б виграти фен, а для себе — м'ясорубку, а то вже така стара , як я. Думала, що ще б гроші, але тут такі ігри, що не під силу і молодим. Вибачайте бабі, вже на пошті сміються: "От баба хоче виграти". А я думаю: "А вдруг?"

Фещук Раїса Романівна
Вінницька обл., Липовецький р-н,
 с. Ст. Прилука





Напишіть, чи надсилать картки тим, хто відіслав квитанцію на передплату?

Пономаренко Микола Григорович
Полтавська обл., Гадяцький р-н,

с. Розбишівка




Шановна "Газета по-українськи"! Я вашу газету виписала на півроку, щоб читать кожного дня, вона мені сподобалась. А як я можу щось виграть, як до нас пошту возять три рази на тиждень?



З повагою Ліщенюк Галина Гаврилівна

Вінницька обл., Іллінецький р-н,
с. Вербівка





Виписав тижневик, а мені дають дві однакові газети у п'ятницю.


Маляренко Олександр Михайлович
Житомирська обл., Радомишльський р-н,

смт Біла Криниця



Шановні читачі, якщо ви надіслали ксерокопію передплатної квитанції і чітко на конверті вказали свою адресу, прізвище та ініціали, то картки більше надсилати не треба. Ви автоматично берете участь у розіграші призів.

Якщо ви передплатили тижневик (передплатний індекс 94522), то ваше прізвище потрапляє до списків для розіграшу всіх призів акції "Вибери приз" протягом того часу, на який оформлено передплату.

Якщо ви передплатили щоденну газету (передплатний індекс 94521), то ваше прізвище потрапляє до списків розіграшу усіх призів акції "Вибери приз" та "Виграй 500 гривень".

Наприклад, якщо ви передплатили тижневик на січень 2006 року, то ваше прізвище буде включено до 12 списків (за кількістю призів) у розіграші "Вибери приз-січень".





Дорога моя "Газета по-українськи". Надрукуйте, чи за кожним вирізом призу треба висилати ксерокопію паспорта і коду. Це ж за місяць вийде 4 ксерокса.


Бровко Ярослава Миколаївна
Миколаївська обл., Очаківський р-н,
с. Рівне




Висилаю вам документи для розіграшу призів. Я думаю, що кожен місяць висилати документи не потрібно.



Музика Микола Іванович

Тернопільська обл., Тернопільський р-н,
с. Плотича




Я передплатив газету і вислав копію та ідентифікаційний код. А це ще вичитав, що треба і першу та другу сторінку паспорта. Якщо я виграю телевізор, то не зможу до вас по нього приїхать, та й на розіграш прийти не зможу.


Янчук Дмитро Мефодійович
Вінницька обл., Бершадський р-н,
с. Бирлівка


Надсилати документи не потрібно, доки ви не побачите себе у списках переможців.

Тільки переможець надсилає копію (не оригінал) ідентифікаційного коду та 1 і 2 сторінок паспорта з поміткою на конверті. Наприклад: "Переможець конкурсу "Судоку" N15".





У газеті ви пишете, що ми повинні дзвонить і дізнаватися, виграли ми чи ні. А не краще, якщо я виграю, написать повідомлення поштою. Ви мене вибачте, але ходити на пошту, щоб подзвонить, для мене важко, болять ноги. А у мене телефона немає.


З повагою Бацилева Клавдія Олександрівна
Полтавська обл., Кобеляцький р-н,
смт Білики



Телефонувати до редакції, щоб дізнатися, чи ви виграли, не треба. Усі прізвища переможців публікуються на сторінках газети. Телефонуйте тільки тоді, коли ви не впевнені, що надруковано саме ваше прізвище. По можливості, у картках указуйте контактні телефони (наприклад, телефон сільради).




Виграють у Вас тільки кияни. Сьогодні вкинув — сьогодні й прийшов лист. А є села, де й пошта вчасно не приходить... Скажіть мені, це правильно чи ні?


Лиходій Варвара Петрівна

Полтавська обл., Лохвицький р-н,
с. Токарі


На фотографіях у газеті справді найбільше переможців — киян. Як правило, ми розміщуємо невеличкі інтерв'ю та фото тих, хто приходить за призами особисто. Якщо ви виграли у конкурсі  та проживаєте поза межами Києва, надсилаючи документи, вкладіть своє фото та невеличку розповідь про себе (якщо є така можливість).

Зараз ви читаєте новину «Запитання - відповідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути