середа, 09 листопада 2011 00:00

"Запчастини від жінок" чоловіки беруть у відрядження

— Восени у нашому магазині починається бум. За день продаємо по 10 фалоімітаторів, — каже киянка 22-річна Анжела Явная.

Вона півроку працює адміністратором секс-шопу "G точка" у торговому центрі "Самсон" на пл. Контрактовій у столиці. У магазині на поличках виставлені фалоімітатори та вібратори. Ціни починаються від 35 грн.

— На них найбільший попит. За 35 гривень можна купити пластмасовий, але в нього лише одна швидкість. Популярніші вироби з кібершкіри. На дотик вона нагадує людську. Такі коштують від 300 гривень. Після використання його треба помити і насухо витерти. Зберігати слід у коробці, притрусивши тальком.

Добре купують насадки на чоловічі органи. Набір із п'яти штук обійдеться у 86 грн.

— Їх використовують для стимуляції жінки й подовження статевого акту. Клієнтки часто запитують ерекційні кульки. Гінекологи рекомендують користуватися ними після пологів. Вони посилюють кровообіг і тренують м'язи піхви. Коштують 178 гривень.

Серед відвідувачів багато чоловіків за 40.

— Вони часто купують "запчастини" від жінок — вагіни й ануси. Такі товари зручні у використанні, їх можна сховати в кишені. Якось прийшов один: "Їду у відрядження. Знаю, що там буде багато спокус, але зраджувати дружині не хочу". Купив собі вагіну за 368 гривень. Часто такі товари беруть жінки для своїх чоловіків.

Якось прийшла парочка, обом років по 25. Щось між собою перешіптуються, а зі мною говорити бояться. Раджу відвідувачам, щоби говорили зі мною, як із лікарем. Пара хотіла купити збуджувальні препарати. Порадила їм два пакетики кави. На смак вона нагадує розчинну. Але через 15 хвилин після неї хочеться кохатися.

Зверху стоять коробки з гумовими жінками.

— Із параметрами моделі вже не залишилося, — киває на коробку із зображенням жінки з відвислими грудьми й животом. — Їх швидко розкупляють. Така продукція поверненню не підлягає.

До магазину заходить довгонога білявка у короткій чорній спідниці. Просить парфуми з феромонами. За 75 мл віддає 85 грн.

— Парфуми з феромонами купують перед співбесідами та корпоративами, а ще коли йдуть до директора просити про підвищення зарплати. Трусики та бюстгальтери з карамельок — на дєвішніки й весілля. Учора жіночка купувала, яка сина одружує. Не знала, що подарувати невістці.

Зараз ви читаєте новину «"Запчастини від жінок" чоловіки беруть у відрядження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути