пʼятниця, 23 травня 2008 16:50

Жан-Клод Ван Дамм вийшов до публіки в трусах

  Американський актор Жан-Клод Ван Дамм хизується атлетичною формою під час ранкової зарядки на балконі готелю в Каннах
Американський актор Жан-Клод Ван Дамм хизується атлетичною формою під час ранкової зарядки на балконі готелю в Каннах

Американський актор 47-річний Жан-Клод Ван Дамм у понеділок робив ранкову зарядку на балконі готелю в Каннах. На ньому були труси, окуляри та бейсболка. Під готелем зібралася публіка й папараці. Проте Ван Дамм продовжував займатися. Усміхаючись, він демонстрував спортивну фігуру, м"язи та гнучкість.

Ван Дамма порівнюють із голлівудськими акторами Арнольдом Шварценеґґером та Чаком Норрісом. Проте критики пишуть, що Жан-Клод кращий за них. Він має мускулатуру, як у Шварценеґґера та спортивні дані, як у Норріса.

У 16 років через тренування з карате майбутній актор покинув школу. Свій перший спортклуб "Каліфорнія Джим" він відкрив у рідному місті Брюссель на гроші першої дружини. Із 25-річною Марією Родрігез одружився у 18 років. Подружжя прожило рік. Кажуть, Ван Дамм просто використав дружину. Коли назбирав грошей — за місяць клуб приносив $15 тис. прибутку — поїхав до Сполучених Штатів. Наступний шлюб із Сінтією Дердеріан, донькою власника будівельної фірми, тривав теж рік. Ван Дамм працював укладачем паркету на фірмі. Тесть оплатив зятеві уроки англійської мови. Коли Жан-Клодові запропонували першу роль у кіно, він покинув Сінтію.

Найдовше, 6 років, актор прожив із Гледіс Портуґез. Вона була чемпіонкою США із бодібілдингу та фотомоделлю. Подружжя народило двоє дітей. Зі світських вечірок актор приходив під ранок, напідпитку, в губній помаді. Невдовзі подав на розлучення. Наступною дружиною стала Дарсі ла П"єр. Заради Жан-Клода вона покинула чоловіка, мільйонера Рона Райса. За кілька місяців актор почав вживати наркотики. Дарсі двічі подавала на розлучення. Ван Дамм звинуватив її в зраді та вимагав зробити тест на батьківство спільного сина Ніколаса. Тест показав позитивний результат. На виховання сина екс-дружині Ван Дамм сплатив $1 млн.

Уп"яте актор одружився з колишньою дружиною Гледіс. Пара навіть повінчалася в невеликому бельгійському містечку.

— Гледіс — моє єдине кохання, — розповів він. — Вона надійна, як гавань, у яку можна повернутися із будь-яких життєвих негараздів. Іншої такої немає. Це єдина жінка, яку не цікавлять гроші. Із нею я не укладав шлюбного контракту.

Подружжя мешкає в Каліфорнії. Мають власний будинок. Виховують сина Крістофера та доньку Б"янку.

Зараз ви читаєте новину «Жан-Клод Ван Дамм вийшов до публіки в трусах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути