середа, 11 лютого 2009 17:09

Задорнов заробив 3211 рублів пенсії

Автор: фото: www.vizit-v-teatr.ru
  Сатирику Михайлові Задорнову за сольний концерт платять 35 тисяч доларів — найбільший гонорар гумориста в Росії
Сатирику Михайлові Задорнову за сольний концерт платять 35 тисяч доларів — найбільший гонорар гумориста в Росії

Російський гуморист 60-річний Михайло Задорнов вийшов на пенсію. Нещодавно отримав пенсійне посвідчення. Відтепер сатирикові щомісяця нараховують пенсію — 3211   рублів (приблизно 690 грн). Він також може безплатно користуватися громадським транспортом у Москві.

— Уже двічі спускався в метро — там весело, — розповідає Михайло Задорнов. — Спочатку приклав до турнікета посвідчення — мало в міліцію не забрали. Потім якийсь бомж навпроти сидів і кричав у телефон: "Купуй нафту!" Чомусь, окрім мене, ніхто не сміявся... Може, в метро завжди про нафту говорять? Мене не впізнають: картуза насуваю на лоба, обличчя роблю придуркувате. Якось сказали: "Такий урод, а на Задорнова схожий..."

Серед російських гумористів Михайло Задорнов заробляє найбільше — його сольний виступ коштує $35 тис. Сатирик має дві квартири в Москві, одну — в Ризі, столиці Латвії. Орендує заміський будинок в Юрмалі.

Задорнов на сцені 35 років. Працював у молодіжному театрі Московського авіаційного інституту, потім — у гумористичному відділі журналу "Юність". Популярним став 1984-го, коли прочитав у телепрограмі "Навколо сміху" монолог "Два дев"яті вагони".

1971 року сатирик побрався з Велтою Калнберзін, донькою тодішнього першого секретаря ЦК Латвії. Його жінка викладає в університеті. Живуть на Осінній вулиці в Москві. Пліткували, що в Задорнова ще є цивільна дружина Олена Бомбіна, молодша на 16 років. Жінка начебто народила йому доньку. Нині працює в нього адміністратором. У законному шлюбі чоловік має 18-річну доньку Олену.

Зараз ви читаєте новину «Задорнов заробив 3211 рублів пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути