Ексклюзиви
вівторок, 29 серпня 2017 05:46

За півроку до смерті Олександр Андріяшев отримав квартиру

Автор: www.radiotrek.rv.ua
  Олександр Андріяшев брав участь у Революції гідності. Звідти добровольцем пішов воювати в батальйон ”Айдар”. Мав позивний ”Палач”
Олександр Андріяшев брав участь у Революції гідності. Звідти добровольцем пішов воювати в батальйон ”Айдар”. Мав позивний ”Палач”

У Дніпрі на столичному Гідропарку втопився "айдарівець" Олександр Андріяшев із Рівного. Шість днів не дожив до свого 31-річчя.

— 19 серпня хлопці з афганської роти "Айдару" відпочивали в Гідропарку, — каже керівник Рівненської організації учасників бойових дій і АТО 55-річний Сергій Пандрак. — Пішли купатися. Плавали недалеко від берега. Сашко плив останнім. На березі хлопці заметушилися, бо не бачили його. За кілька хвилин знайшли товариша. Реанімувати не вдалося. Олександр на самопочуття не скаржився. Завжди усміхався.

Олександр Андріяшев брав участь у Революції гідності. Звідти добровольцем пішов воювати в "Айдар". Мав позивний "Палач". Навесні цього року отримав однокімнатну квартиру в Рівному. Її купили за кошти міського бюджету. У чоловіка залишилися матір та молодший брат. Обоє не працюють, мають інвалідності.

З Андріяшевим прощалися в Києві. Відспівували в Покровському соборі в Рівному. Поховали там на міському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «За півроку до смерті Олександр Андріяшев отримав квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути