вівторок, 14 листопада 2017 05:45

За рік померло четверо сусідів від раку

— Повернулася додому з нічної зміни. Тут чую звук барабанів. Глянула у вікно, а там — музиканти та мій хлопець на автокрані з обручкою. Від шоку відняло мову. Очі закрила, — розповідає 30-річна Анна Бабкова з міста Суходільськ на Луганщині. Три роки живе у Вінниці. З матір'ю та донькою 8-річною Домінікою орендують квартиру.

Директор вінницького агентства нерухомості 34-річний Віталій Красноголов освідчився жінці після двох років стосунків на її день народження.

— Ще в червні їздила до Суходільська. Хотіла повернутися назад. Квартиру не розбомбили, не розікрали. Лише пилюкою припала й павутинням обросла, — каже Бабкова. — За тиждень не змогла знайти роботи перукаря. Вільних місць у салонах не було. Удома стригти — не мій варіант. До того ж там люди стали злі та беземоційні. На моїй вулиці за рік померли четверо сусідів від раку. Це злякало. Повернулася до Вінниці. Як зійшла з поїзда, Віталік узяв мене за руку й повіз до себе. Одразу речі перевіз. А 20 вересня покликав заміж. Я погодилася. Донька здружилася з ним. Разом уроки роблять.

Чоловік влаштував Анну до себе на роботу агентом. Паралельно жінка позмінно пакує новорічні подарунки на фабриці "Рошен".

Весілля не робитимуть. Куплять тур-подорож Україною. Наступного року поїдуть на відпочинок за кордон.

Зараз ви читаєте новину «За рік померло четверо сусідів від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути