четвер, 24 липня 2008 17:17

За будинок просять 5000 гривень

"У нас безвихідна ситуація, — звертається в листі до газети Валентина Бедріченко з села Благодатне Арбузинського району Миколаївщини. — Ми проживаємо в селі: я, моя 15-річна донька та батько — інвалід I групи ВВВ. Він пережив три інсульти і прикутий до ліжка.

Так склалося життя, що нам потрібно купити будинок. Знайшли підходящий, за який просять 5000 гривень. Ми живемо тільки на одну пенсію, з якої половина йде батьку на лікування, а я отримую 7 гривень від соцзабезу по догляду за ним. Працювати йти нема можливості, бо за батьком постійно потрібен догляд.

Прошу Вас допомогти нам купити будинок. Я обійшла всі банки в Южноукраїнську, але оформити кредит мені не можуть, так як я ніде не працюю, а батько не підходить по віку.

Можливо, читачі відгукнуться на наше прохання чи хтось зі спонсорів дасть позику, а ми потім виплатимо. Для впевненості згодні оформити будинок на поруки, щоб не сумнівалися в нашій правдивості. За рік ми зможемо розрахуватися.

Я живу з надією в серці, що в нас не перевелися добрі люди, які у важкі хвилини протягнуть руку допомоги".

Зараз ви читаєте новину «За будинок просять 5000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути