вівторок, 22 січня 2019 05:16

Володимир Вертюк упав у котлован

16 січня у селі Великі Гаї поблизу Тернополя поховали 42-річного Володимира ВЕРТЮХА. Після Різдва гостював у товариша в Тернополі. Коли повертався додому, на дорозі послизнувся й упав у двометровий котлован, виритий комунальниками. У місцевій лікарні лежав шість днів.

— З будинку Володя вийшов разом із товаришем, — розповідає дружина 36-річна Наталія Вертюх. — За його словами, там було дві ями. Меншу комунальники обгородили турнікетом, а ту, в яку впав мій чоловік, — ні. На дні була труба, накрита плитою. Володя вдарився об неї головою. Отримав переломи основи черепа та кісток. Мав сильний набряк мозку.

Володимир Вертюх працював сторожем у дитсадку в Тернополі. З дружиною мав доньку 17-річну Яну, синів Назара, 10 років, та 7-річного Матвія. 12 років тому не стало їхнього старшого сина. Володимира поховали біля нього.

— З чоловіком прожили 19 років, — каже Наталія. — Він усе вмів, був дуже працьовитий. Робив ремонти. Міг і кран полагодити, і підлогу постелити. Люди часто зверталися до нього по допомогу. Знали, що не попросять — зробить.

Поліція розслідує умисне вбивство з поміткою "нещасний випадок". — Слідчий сказав, що мене формально визнали потерпілою, але документально — ще ні, — каже жінка. — У комунальній службі сказали: "Ми нічого не знаємо. Там все було обгороджено".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Вертюк упав у котлован». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути