Ексклюзиви
вівторок, 12 листопада 2019 06:45

Володимир Остапчук подав на розлучення після 12 років шлюбу

Автор: www.ukr.media
  Володимир Остапчук і Олена Войченко познайомилися під час навчання в університеті. Одружилися 2007 року. Мають доньку Емілію та сина Евана-Олександра
Володимир Остапчук і Олена Войченко познайомилися під час навчання в університеті. Одружилися 2007 року. Мають доньку Емілію та сина Евана-Олександра

"Головний урок, який я виніс на сьогодні — це цінувати життєвий досвід. Я шалено вдячний і щасливий за ті 12 років життя, які були в нас з Оленою. Підтримка і любов увесь час допомагали мені впевнено йти вперед. Дякую за мудрість і терпіння. Але настав час іти далі по-новому", — пише телеведучий 35-річний Володимир ОСТАПЧУК в "Інстаграмі". 22 жовтня до Подільського району столиці подав позов про розірвання шлюбу з педагогом Оленою ВОЙЧЕНКО, 34 роки.

Остапчук і Войченко жили в офіційному шлюбі з 2007‑го. Мають спільних доньку 6-річну Емілію та сина Евана-Олександра, 12 місяців.

— Рішення чоловіка стала неочікуваним для мене, — говорить Олена. — Та я ціную отриманий досвід. Кожен мій день був наповнений абсолютно різними палітрами фарб. Цей період був як американські гірки. Тепер головна моя цінність — діти.

Володимир Остапчук і Олена Войченко познайомилися під час навчання в Уманському педагогічному університеті ім. Павла Тичини.

— Я тоді вчився на другому курсі, а Олена — на першому, — розповідає Остапчук. — Якось ми зустрілися в кафе неподалік нашого корпусу. Я купував тістечко, а вона — солодку картоплю. Олена мені дуже сподобалася. Хотів за неї розрахуватися, та вона відмовилася.

Невдовзі виявилося, що маємо спільних друзів. У компанії бачилися упродовж кількох років. А потім почали зустрічатися. За два роки одружилися.

Подружжя жило в Умані на Черкащині. До Києва переїхали 2009 року. Остапчук закінчив тут школу телеведучих. Працював на каналі ТЕТ, 1+1 і Першому автомобільному. Відомим став 2017 року, коли став співведучим пісенного конкурсу "Євробачення". Зараз бере участь у шоу "Танці з зірками". Йому приписують роман із партнеркою хореографом Ілоною Гвоздьовою, 31 рік. Разом з чоловіком Іваном Хомячуком вона виховує доньку 4-річну Валерію.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Остапчук подав на розлучення після 12 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути