вівторок, 20 лютого 2018 05:05

Володимир Луста згорів у авто

Минули дев'ятини з дня смерті бізнесмена 57-річного Володимира Лусти зі Снігурівки на Миколаївщині. Разом зі своїм водієм ­Сергієм Халявкою загинув у ДТП 6 лютого.

— Аварія сталася біля села Партизанське Вітовського району Миколаївської області, — розповідають очевидці. — Автомобіль "Тойота" зіткнувся з ­КамАЗом. Обидві машини відразу загорілися. Водій та пасажир легковика згоріли заживо. Чоловіка, який був за кермом ­КамАЗа, забрали в лікарню з важкими травмами.

Володимир Луста закінчив Київський інститут культури та Миколаївський аграрний університет. Був головою Снігурівської райдержадміністрації. Три роки очолював Миколаївський обласний центр зайнятості, рік був головою Миколаївської облради. З вересня 2017‑го став генеральним директором "Південної аграрно-експортної компанії".

— У громадській та політичній роботі Володимир Вікторович свої знання і досвід спрямовував на розвиток Миколаївщини, — говорить голова Миколаївської обласної державної адміністрації 40-річний Олексій Савченко. — Він очолив облраду 2014 року — у найскладніший для країни час. Відмінно справився з усіма поставленими перед ним задачами.

Володимира Лусту поховали в Снігурівці. У нього залишилися матір, дружина та дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Луста згорів у авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути