Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2012 05:15

Володимир Кличко відкрив готель на 50 номерів

— Посетителей больше всего удивляет, что это гостиница Кличко. Ну, еще интерьер. Большинство киевских отелей выполнены в классическом стиле. А мы в очень современном.  Владимир бывает здесь часто. Но клиентов об отеле не расспрашивает. В основном они к нему подходят, — каже 27-річна Ірина Джулай, менеджер столичного готелю "Ілевен міррорс". Назва перекладається з англійської як "Одинадцять дзеркал".

Готель боксера 36-річного Володимира Кличка на столичній вул. Богдана Хмельницького, 34а в центрі столиці почали будувати минулого літа. Запрацював із червня, офіційно відкрився 22 листопада. Тут зупинялася група "Квін", актори російського театру "Ленком" та співачка Діана Арбеніна. Готель обійшовся Кличку в $17 млн.

У ньому 50 номерів: на кожному поверсі по п'ять. На терасі планують побудувати ресторан зі скляним куполом.

На парковці стоїть одне авто — "Ауді-Q7". Скляні двері готелю відчиняє швейцар у чорному пальті, черевиках із вузькими носаками. Допомагає зняти верхній одяг.

— Владимир много путешествовал. Многое из его опыта учтено. Например, на кроватях жесткие матрасы. Это полезно для спины. И душевые кабины очень просторные — поместятся два человека, — каже Марина Римаренко, 30 років, директор зі стратегічного розвитку компанії "Деол партнес", що керує готелем. Вона у джинсах, чорному піджаку та ковбойських чоботях. — Але кожен може вибрати собі і м'яке ліжко.

У холі посеред зали дивани з подушками. На столах — вази у вигляді равликів, заповнені карамельками. Під стінкою cтоїть камін, який запалюють увечері. Поряд — складені дрова. Стіни та сходи зроблені з темно-зеленого каменю — індійського сланцю.

— Готель символізує 11 якостей реалізованої особистості — сміливість, незалежність, почуття гумору та інші, — пояснює дорогою висока, модельної зовнішності Ірина. Має довге темне волосся, одягнена у чорну сукню нижче колін та класичні туфлі на підборах. Чути запис фортепіанної музики.

Піднімаємося ліфтом на 10-й поверх. Двері номерів підсвічуються у напівтемряві.

— У готелі чотири категорії номерів. Найдешевші в будні коштують 330 євро за добу. З п'ятниці по неділю — 265 євро. Найдорожчі — 595 в будні та 485 у вихідні. Це два номери, з'єднані між собою, — Ірина притискає пластикову картку до електронного замка на дверях, на ньому загоряється зелена лампочка. Після цього двічі стукає у двері. Запитуємо, навіщо — коли там нікого нема.

— Це стандарт, бо бувають непорозуміння. Я працювала за кордоном у готелі на 600 номерів. Буває, ведеш групу показувати номери, а всередині гість, покоївка або технік.

Двоспальне ліжко в номері, що має назву "Інкогніто", застелене смугастим сіро-фіолетовим покривалом. По боках тумбочки зі справжніх пеньків, пофарбовані у металевий колір. У стіні навпроти ліжка — плазмовий телевізор, ближче до входу, теж у стіні, бар зі скляними полицями. Ірина каже, то ручна робота українських декораторів.

— Чим вище номер, тим кращий вид з вікна. Звідси видно куполи Софійського собору та Золоті ворота.

У коридорі стоїть шафа-купе, у ній є сейф — завширшки такий, щоб помістився ноутбук.

— Усі ванні кімнати прозорі, зі скла. Можна з душу бачити, що робиться в кімнаті. Або опустити жалюзі. В нас є послуга "підготовка до сну": покоївка розстилає ліжко, закриває штори, вмикає нічник та легку музику. На кожну подушку кладуть цукерки українських виробників. Щоразу вони різних марок.

Ресторан на першому поверсі розрахований на 30 осіб. Кухня європейська. Найдорожча пляшка алкоголю — віскі "Чівас Ріґал" — коштує 3200 грн за пляшку.

Готель поки що не має жодної зірки. Максимум, який можуть отримати — це чотири зірки. На п'ять претендувати не можуть — площа приміщення не дозволяє зробити спа-салон та конференц-зал.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко відкрив готель на 50 номерів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути