Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2018 05:35

Володимир Кличко покинув наречену

Український боксер 42-річний Володимир Кличко розлучився із голлівудською актрисою Гайден Панеттьєрі, 28 років.

Ймовірною причиною розставання могла стати невірність Гайден, повідомлять закордонні ЗМІ. Нещодавно її помічали в компанії із невідомим у ресторані "Крейгс" у Лос-Анджелесі, США. Пара вечеряла.

— У житті доньки відбувається багато змін, — каже Леслі Фогель, матір Гайден Панеттьєрі. — Впевнена, що вони позитивні. Я думаю, Гайден потрібно трішки відпочити і прийняти рішення, що вона хоче робити далі.

Володимир і Гайден після розлучення підтримують хороші стосунки. Їхня донька 3-річна Кая-Євдокія живе із Кличком, говорять спільні знайомі. Гайден більше часу самостійно проводить у США.

Володимир Кличко і Гайден Панеттьєрі почали зустрічатися 2009-го. За чотири роки оголосили про заручини. Однак дату весілля не назначили. У грудні 2014-го Гайден народила Каю-Євдокію. Довгий час після цього страждала через післяпологову депресію. Кілька разів з'являлася інформація про її розрив з українським боксером. Мовляв, через те, що Кличко більше часу проводить у Європі, а не з нареченою. Однак тоді пара спростовувала ці чутки.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко покинув наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути