вівторок, 05 вересня 2017 05:10

Володимир Кличко не приїхав на день народження коханої

Автор: www.svopi.ru
  Володимир Кличко та Гайден Панеттьєрі заручилися 2009 року. Весілля досі не було
Володимир Кличко та Гайден Панеттьєрі заручилися 2009 року. Весілля досі не було

Боксер 41-річний Володимир Кличко спростував інформацію про своє розлучення з американською акторкою Гайден Панеттьєрі, 28 років. Нещодавно інформацію про можливий розрив поширили німецькі ЗМІ. Жінка перестала публікувати в соціальних мережах сімейні фото, кажуть.

Поголос про проблеми в родині пішов після того, як свій 28-й день народження Гайден провела без Кличка в Америці. Його відсвяткувала 21 серпня. В цей час Володимир отримував у німецькому Гамбурзі спортивну нагороду.

— Не коментуватиму ці чутки, бо не люб­лю їх обговорювати, — сказав в одному з інтерв'ю Кличко. — Бачимося з Гайден набагато частіше, ніж ви думаєте. Разом виховуємо доньку. У цьому в нас розділені обов'язки. Кайя — неймовірно активна дитина.

Гайден і Володимир 2009 року оголосили про заручини. Через чотири роки почали жити в цивільному шлюбі. Офіційного весілля досі не влаштували. У грудні ­2014-го в них народилася дочка Кайя-Євдокія. Більше року акторка страждала від післяпологової депресії.

— Мої пріоритети змінилися, — говорить Панеттьєрі. — Зараз на першому місці у мене здоров'я, повноцінний сон, постійні вилазки на природу і прогулянки. Я — мама 2-річної доньки, тож із головою поринула у повсякденну рутину.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко не приїхав на день народження коханої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути