середа, 24 грудня 2008 16:11

Володимир Гришко найгарнішою вважає Дорожкіну (ФОТО)
5

На номінації найкрасивіших людей України в ресторані ”Тургенеф” за одним столом сиділи (зліва направо): тенор Володимир Гришко, дизайнерка Діана Дорожкіна, гімнастка Лілія Подкопаєва з подругою та плавчиня Яна Клочкова
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
Танцівник Владислав Яма замовив ванільне морозиво
Телеведуча Марися Горобець не потрапила у перелік 25 номінантів, але на вечірку прийшла
Телеведуча Катерина Осадча фотографувалася із матір’ю своєї колеги Олени Фроляк
Кліпмейкер Алан Бадоєв привів на вечірку дружину Жанну

У понеділок у столичному ресторані "Тургенеф" назвали 50 претендентів на звання найкрасивіших людей України. Таких щороку вибирає журнал "Віва". У попередні роки найкрасивішими називали співачок Ані Лорак, Тіну Кароль і Наталю Могилевську. Переможцями в чоловічій номінації були співак Святослав Вакарчук, футболіст Олександр Шовковський і телеведучий Савік Шустер. Цьогорічний список номінантів майже повністю повторює минулорічний.

На вечірку прийшли приблизно два із п"яти десятків номінантів. Гостей пригощають цукерками та фруктами, пропонують гарячий глінтвейн і морозиво. У центрі залу оперний співак 48-річний Володимир Гришко в обидві щоки розціловує дизайнерку Діану Дорожкіну, 36 років.

— Ось найкрасивіша жінка, без варіантів! — оголошує гучно. Дорожкіна кокетливо всміхається. Питає в Гришка, як він почувається серед найкрасивіших чоловіків.

— Легко, вільно і приємно, — розтягує слова тенор. Проводить Дорожкіну, притримує за лікоть. Дорогою розповідає, що на місяць їде до Нью-Йорка.

— Новий рік зустрічати? — уточнює дизайнерка.

— Ще й відпочину трохи, цей рік надто вже завантажений був, — зітхає Гришко. — Я за гороскопом Лев, а Леви високосний рік не люблять.

22-річна співачка Міка Ньютон біля дзеркала поправляє темне волосся, заколоте на потилиці. Раніше Міка була білявкою. Цікавлюся, чи побільшало залицяльників, коли перефарбувалася.

— Навіть сама здивувалася, наскільки більше уваги стали приділяти, — кліпає очима співачка. — Я від природи маю темне волосся, але сім років фарбувалася. Після кліпу "Сдавайся мне" фанати стали просити, щоб негайно перефарбовувалася.

— Як відреагував коханий?

— Узяв із мене обіцянку завжди чорнявою й залишатися. Він теж співак, але не з України. Живе в Європі. У січні приїде до мене, тоді й покажу його всім.

Здалеку до Ньютон махає рукою кліпмейкер Алан Бадоєв, 27 років. За плечі чоловік обнімає свою дружину Жанну.

— Ты у меня самый красивый, — Жанна тулиться до нього.

— Нет, есть мужчины поинтереснее, — опускає очі Алан. Хвалиться голосно, що його 3-річна донька Лоліта мала іспит у балетній школі. — Якщо захоче, то буде друга Волочкова. На пуантах принаймні вже добре тримається. Віддали із Жанночкою її в балет, щоб мала гарну фігуру і пластику. А ще французьку мову вивчає.

Бадоєв бере журнал із фотографіями номінантів.

— А Светка Лобода есть? — гортає сторінки, знаходить фото співачки. — Вот она должна в этом году стать самой красивой. Потому что все уже были, а Светка — нет.

Лобода з"являється на вечірці останньою. Виправдовується, що приїхала із концерту, пританцьовує на місці.

— Я себе ніколи не вважала гарною. Але я точно приваблива, — кладе руки в боки. Позаду співачку розглядає Едуард Приступа із гурту "НеДіля". Поривається щось сказати, та Лобода не звертає на нього уваги, проходить повз.

Спортсменка 26-річна Яна Клочкова тихцем пробирається до виходу. Питаю, чому прийшла на вечірку сама.

— Так у мене ж коханого нема, — широко всміхається. — Публічним людям важко знайти другу половинку. Я навіть в Інтернеті знайомлюся. Часто сиджу в "Однокласниках", спілкуюся із прихильниками. Якось призначила одному зустріч, він мене зустрів в аеропорту. Навіть квітів не купив. Розчарувалася, бо в житті виявився гіршим, ніж в Інтернеті.

— Яночка, уходишь уже? — перепиняє Яну білява дівчина.

— Так меня ж сюда вообще не пригласили, — скаржиться спортсменка. — В прошлом году была среди номинантов, а в этом — уже нет.

— Да ты просто не заплатила, — заспокоює її супутниця.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гришко найгарнішою вважає Дорожкіну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути