Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2012 05:30

Внучка Ющенка любить кроликів і овець

Автор: Фото з сайта www.vk.com
  Ярина-Домініка Ющенко-Гончар, старша онука колишнього президента Віктора Ющенка, на відпочинку з батьком, бізнесменом Михайлом Гончаром. Жінку на знімку Ярина вказала в соціальній мережі як свою бабусю
Ярина-Домініка Ющенко-Гончар, старша онука колишнього президента Віктора Ющенка, на відпочинку з батьком, бізнесменом Михайлом Гончаром. Жінку на знімку Ярина вказала в соціальній мережі як свою бабусю

12-річна Ярина-Домініка Ющенко-Гончар, старша онука колишнього президента Віктора Ющенка, виставляє сімейні знімки у соцмережі "ВКонтакте". Школярка оприлюднила кілька фотографій з матір'ю Віталіною і батьком бізнесменом Михайлом Гончаром.

На фото дитина позує у брендовому одязі, на байку, в розкішних апартаментах батька. Кілька знімків з Діснейленду, біля Лувру й Ейфелової вежі у Парижі. Є чимало світлин із собаками, кроликами та вівцями. Коли сторінкою школярки зацікавилися журналісти, вона зникла із соцмережі. Дитина була зареєстрована як Домініка Гончар.

Навчається Ярина-Домініка у сьомому класі столичного ліцею №100. Віталіна Ющенко зустрічалася з Михайлом Гончаром, коли була студенткою. Зараз у шлюбі з бізнесменом Олексієм Хахльовим, якому народила Віктора й Андріану.

Власну сторінку у "ВКонтакте" мала 11-річна Софія Кіперман, донька співачки Віри Брежнєвої. Але на прохання матері видалила її.

— Після того, як незнайомі люди стали писати про Соню гидоту і заводити інтернет-клонів, ми поговорили, що їй не варто більше спілкуватися з людьми в інтернеті. Так що можу офіційно заявити: сторінок Соні в соцмережах немає, — каже Віра Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Внучка Ющенка любить кроликів і овець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути