Ексклюзиви
четвер, 05 січня 2012 06:30

Власник "Межигір'я" зміниться 2014 року

— Там несприятливий емоційний фон для життя, — столичний біоенергетик 46-річний Мирослав Олійник сканує долонями знімки "Межигір'я" — резиденції президента Віктора Януковича. — Відчуваю багато негативної енергетики. Особливо небезпечно там жити дітям — часто хворітимуть, погано спатимуть. Мешканців непокоїтимуть неврози, захворювання серця, нестерпний головний біль.

"Межигір'я" знаходиться у селі Нові Петрівці Вишгородського району на Київщині. Президент там живе з 2007-го. Обгородив його високим муром, торік побудував кілька нових маєтків.

— Розбудовувати цю дачу будуть до 2014-го, але того року там зміниться власник. Господарювати буде жінка — віком років 40-50. Не можу сказати, що то буде новий президент. Скоріше за все — чиясь дружина, але напряму зв'язана з політикою — помічник депутата, радник чи прес-секретар.

Бачу, що там проллється багато крові, але не людської — убиватимуть тварин — або на полюванні стрілятимуть, або різатимуть на піри і прийоми. Ця місцевість сприятлива тільки для багатства. Статки її жителів ростимуть дуже стрімко. На початку року матиме проблеми з водою. Частина території буде затоплена під час повені. Траплятимуться негаразди з трубами у домі.

Зараз ви читаєте новину «Власник "Межигір'я" зміниться 2014 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути