четвер, 24 грудня 2009 19:47

Віра Брежнєва народила хлопчика

Автор: фото з сайту goroskop.ru
  Співачка Віра Брежнєва народила сина у київській приватній клініці ”Ісіда”. Пологи у цьому закладі коштують 56 835 гривень. Виписалася з лікарні на минулих вихідних
Співачка Віра Брежнєва народила сина у київській приватній клініці ”Ісіда”. Пологи у цьому закладі коштують 56 835 гривень. Виписалася з лікарні на минулих вихідних

 16 грудня співачка 27-річна Віра Брежнєва народила хлопчика у столичній клініці "Ісіда". Пологи у цьому медичному закладі коштують 56 тис. 835 грн. Доки народжувала, її чоловік бізнесмен Михайло Кіперман, 37 років, виставив по периметру будівлі два десятки охоронців.

— Раніше Віра перенесла дві операції, на хребті та на очах, — розповідає працівниця клініки "Ісіда". Називатися не хоче. — Кілька років тому на гірськолижному курорті вона поламала крижовий відділ хребта. Їй робили складну операцію. На вагітність це не впливає, але народжувати самостійно небезпечно. Жінкам із поганим зором ми рекомендуємо робити кесарів розтин. Пологи почалися на півтора місяця раніше. Через це пропонували їй залишитися у клініці ще кілька днів. Віра не послухалася, захотіла виписатися у вихідні. Сказала, що збирається повезти сина на консультацію до московських лікарів.

Коли Віру з сином виписували, до пологового будинку під"їхали два "хамери" з чотирма охоронцями. За ними з "мерседеса-кубіка" вийшов Михайло Кіперман. Він привіз корзину червоних троянд. За кілька хвилин до клініки під"їхала мати співачки Тамара Віталіївна. Вона забрала немовля.

23 грудня Віра Брежнєва планувала зніматися у телешоу "Украинцы офигенные", але через народження сина зйомки скасувала. Цими вихідними збирається виступити на концерті "Фабрики зірок" у столичному Палаці спорту. Його транслюватимуть у прямому ефірі "Нового каналу". Канал підтвердив "ГПУ" її участь у шоу.

Раніше вона перенесла дві операції — на хребті та очах

— Із ким із "фабрикантів" вона співатиме та яку пісню оберуть, буде відомо на репетиціях у суботу, — говорить член журі конкурсу, хореограф Дмитро Коляденко, 37 років. — Це знає лише продюсер "Фабрики зірок" Костянтин Меладзе.

На четвертому місяці вагітності співачка знімалася у другій частині фільму "Любов у великому місті", вела ток-шоу "Південне Бутове" на телеканалі Х. Також стала обличчям нової колекції білизни "Лав репаблік", на презентації якої повідомила про свою вагітність.

Новонародженого назвуть Олексієм. Кажуть, це ім"я обрала донька Віри,  8-річна Соня. Її Брежнєва народила у цивільному шлюбі з Віталієм Войченком, 37 років, із Запоріжжя. Кажуть, співачка розлучилася з ним, бо він мало заробляв. Перші пологи у Віри були складними. Лікарі наполягали на перериванні вагітності, але вона відмовилася.

Із Михайлом Кіперманом співачка одружилася у листопаді 2006-го. Від першого шлюбу він має дві доньки, яким 3 та 7 років.

Соню виховують її бабуся і дідусь. Вона відвідує спеціалізовану київську гімназію з поглибленим вивченням англійської мови. Рік навчання коштує $10 тис. Віра хоче, аби донька згодом вступила до одного з приватних ліцеїв Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва народила хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути