Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2021 05:40

"Виписали забагато ліків, це дало ускладнення"

Автор: glavcom.ua
  Іван Гамор мав на ютюбі канал ”Фігляр ТВ”. На нього підписалися понад 11 тисяч користувачів
Іван Гамор мав на ютюбі канал ”Фігляр ТВ”. На нього підписалися понад 11 тисяч користувачів

У селі Водиця Рахівського району на Закарпатті не стало блогера 22-річного Івана ГАМОРА. З дитинства боровся з легеневою гіпертензією. Помер від ускладнень хвороби.

— Про недугу знали лише найближчі. Нікому не розповідав, бо не хотів, щоб його жаліли. Знала і кохана, яка була поряд до останнього, — розповідає друг 22-річний Микола Сидоряк. — Іван лікувався від запалення легень. Їздили в Мукачеве. Там йому призначили антибіотики й крапельниці. За деякий час вдома Івану стало погано. Відвезли до лікарні. Сказали, що виписали забагато препаратів, це дало ускладнення.

Іван Гамор мав на ютюбі канал "Фігляр-ТВ". На нього підписалися понад 11 тис. користувачів.

— Познайомилися з Іваном в соцмережі років шість-сім тому. Відправив мені повідомлення. Питав, чи не знаю, де його кохана зараз. Дівчина Івана була моєю однокласницею. Так і розговорилися. Потім частіше бачилися, він приїжджав до мене, — згадує Микола Сидоряк. — З дитинства Іван мріяв про блогерство. Багато часу створював відео, мав безліч ютюб-каналів. Ще 2013-го знімав ролики про ігри, монтував їх. Викладав пісні на сайті, звідки їх завантажували користувачі. Так отримав перші 14 доларів. Мріяв розвинути цю індустрію в Україні й заробити стільки, щоб його рідні ні в чому собі не відмовляли.

"Фігляр-ТВ" він створив сам. Разом зробили для каналу серіал "Васько на Чехи". Зняли на телефон першу й другу серію. А потім я поїхав на заробітки, щоб придбати якісну камеру. Коли повернувся, зйомки постійно переносили. Згодом Іван потрапив до лікарні, і відклали на літо. Та не склалося.

Зараз ви читаєте новину «"Виписали забагато ліків, це дало ускладнення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути