четвер, 11 жовтня 2007 21:02

Віктор Ющенко подарував Ніні Матвієнко коралі

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Співачка Ніна Матвієнко з чоловіком, художником Петром Гончаром, та донькою Антоніною в аеропорту ”Бориспіль” перед посадкою на літак Київ—Валенсія. 11 жовтня 2007 року
Співачка Ніна Матвієнко з чоловіком, художником Петром Гончаром, та донькою Антоніною в аеропорту ”Бориспіль” перед посадкою на літак Київ—Валенсія. 11 жовтня 2007 року

10 жовтня Ніна Матвієнко відзначала своє 60-річчя. Співачка виступила в Київській філармонії. На концерт запросила 450 гостей, яких сама зустрічала в холі. Виступ Ніна Митрофанівна відкрила "Молитвою до Пречистої Діви Марії". Далі співала з камерним хором "Київська камерата". Одну з пісень із нею виконала 26-річна донька Антоніна. Вона солістка цього хору.

У четвер вранці "ГПУ" привітала співачку з ювілеєм. Зустрілися з нею в аеропорту "Бориспіль". Разом із 57-річним чоловіком, художником Петром Гончаром, і донькою Антоніною Ніна Митрофанівна летить до Іспанії. У Мадриді вона співатиме на Міжнародному форумі журналістів.

Ніна Матвієнко ставить на підлогу невелику чорну валізу.

— На ювілеї була дуже сімейна, тиха атмосфера, — каже артистка. — Я назвала б той вечір розмовою серця. Найбільше раділа, бо зібралися майже всі рідні. Приїхали мої брати: Микола — з Черкас, а Михайло — з села Неділиці на Житомирщині. А ще сестра Марія з донькою — вони живуть у Ростовській області Росії.

Ніна Митрофанівна розповідає, що чоловік подарував їй на день народження посудомийну машину.

— Я давно її хотіла, — сміється вона. — І свято організував він. Донька із зятем зробили сюрприз: подарували мені золоті сережки з місячним каменем. А Віктор Ющенко передав червоні коралі у дві низки, — Матвієнко гладить золотаве намисто на шиї. — Ми бачилися за кілька днів до ювілею. Він обійняв мене, сказав, що такі люди, як я, повинні жити на світі. Віктор Андрійович — дуже добра людина. Його дружина Катерина подарувала мені коралі із венеціанського скла. А Юлія Тимошенко привітала по телефону. Побажала, щоб у світі всім було добре і щоб я в такому світі жила. Я їй теж цього побажала.

Донька бере Ніну Митрофанівну за руку, веде на посадку.

— Хочемо в Мадриді музеями походити, подивитися. У мене чоловік художник, йому цікаво буде. Найперше — в Національну галерею в Мадриді зайдемо. Плануємо також купити старі записи іспанських гітаристів, — каже співачка.

До Києва Ніна Матвієнко повертається за п"ять днів.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко подарував Ніні Матвієнко коралі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути