четвер, 06 серпня 2009 16:35

Віктор Скиба зник п"ять років тому

Пошукова служба "Газети по-українськи" допомагає з пошуком людей на території України. У листі до редакції подайте якнайбільше інформації про розшукуваного, надішліть фотографії. Не забудьте вказати ваші паспортні дані, повну зворотну адресу і телефон.

Якщо шукають когось із ваших знайомих, не будьте байдужими — повідомте розшукуваного або редакцію. Листів із поміткою "Пошукова служба "Газети по-українськи" чекаємо за адресою: а/с 67, Київ-53, 04053.


Голяк (Гроцик) Марія Іванівна із с. Ушня Менського р-ну Чернігівщини розшукує Надію Литвинову, Катерину Шепелькову, Юлію Терещенко, Раїсу Склярову або їхніх родичів:

"Ми разом були на шахті N3 імені Володарського. Знаю, що Надія із села Павлівка Свердловського району на Луганщині. У неї було дві доньки. У Катерини — чоловік Геннадій і донька".


Романенко Микола Якович 1936 р.н. із Ржищівського геріатричного пансіонату Кагарлицького району на Київщині розшукує Соколовську Ольгу:

"З 1946 по 1962 рік я проживав в Івано-Франківську. Там вчився у школі і мав знайому Ольгу, дівоче прізвище її Соколовська. Жили ми на вул. Ясна, 5. Оля мешкала неподалік — на сусідній вулиці з батьками й братом Геною. Напроти нашого будинку був город Соколовських. 1963 року, після закінчення школи міліції, мене направили працювати на Закарпаття. Шляхи наші розійшлися. Знаю, що Оля вийшла заміж і має двох дітей".


Скиба Олександра Іванівна із с. Локня Кролевецького р-ну на Сумщині розшукує сина Скибу Віктора Володимировича 1974 р.н.:

"Син жив у Києві, працював у автопарку N8, а потім пропав. Останнього разу його бачили у травні 2004-го. Віктор навіть не знає, що два роки тому помер його батько і трагічно загинув брат. Моб. тел. 8 (096) 680 50 61".

Зараз ви читаєте новину «Віктор Скиба зник п"ять років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути