четвер, 27 червня 2019 05:06

Віктор Павлік покинув дружину заради фанатки

— Так життя склалося, що ми зустрілися з Катею і щиро покохали одне одного. Ми хочемо, щоб усі були щасливі, — говорить співак 53-річний Віктор Павлік. Стало відомо, що 2016‑го артист розлучився з дружиною. Три з половиною роки Павлік зустрічається зі ­своєю концертною директоркою Катериною Реп'яховою, 25 років.

Пара познайомилася у Трускавці, коли Катерині було 7 років. Пізніше на концерті вона поклала записку до букета, який подарувала Павліку. Почали спілкуватися у соцмережі. Згодом Реп'яхова стала працювати на артиста.

— Спочатку Віктор пішов із дому, але з дружиною довго не розлучався — не хотів образити молодшого сина. Коли ж наважився це зробити, все пройшло дружно: з жартами і сміхом, — каже Реп'яхова.

Нещодавно співак зробив пропозицію коханій.

— В один день просто взяв і переїхав до мене. Привіз усі свої костюми, нагороди в мою маленьку квартирку. Я повністю прийняла спосіб життя Віктора — віддалася концертній діяльності і творчій частині його життя, — говорить Катерина.

Віктор Павлік був одружений тричі. Від перших двох шлюбів має 35-річного Олександра та Христину, 32 роки. З третьою дружиною, танцівницею ансамблю Тернопільської філармонії Ларисою виховує сина 20-річного ­Павла. Торік у нього виявили саркому — рак хребців. На лікування в Ізраїлі Павлу зібрали близько 6 млн грн.

— З Ларисою ми зберегли дружні стосунки. Завжди буду їй вдячний, підтримуватиму і робитиму для них із сином усе, що в моїх силах, — каже Віктор Павлік.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік покинув дружину заради фанатки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути