Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 06:30

"Війна почнеться у листопаді 2010-го й закінчиться у жовтні 2014-го"

У наступні шість років Європа вилюдніє внаслідок Третьої світової війни, яку ще минулого століття напророкувала болгарська провидиця Ванга.

"Війна почнеться у листопаді 2010-го й закінчиться у жовтні 2014-го. Почнеться як звичайна, згодом застосують спочатку атомну, а потім і хімічну зброю". Це передбачення Ванги збігається зі збройним конфліктом між Республікою Корея та Корейською Народною Демократичною Республікою, які зранку 23 листопада обмінялися артилерійськими обстрілами. Сторони налаштовані агресивно. КНДР має одні з найбільших у світі запасів хімічної й біологічної зброї. В її арсеналах є отруйні речовини іприт, зарин, фосген, а також збудники холери, жовтої лихоманки, віспи, висипного, черевного тифу й дизентерії.

— Війна дуже ймовірна, — коментує харківський астролог Олена Максимова. — Принаймні астрологічна карта збройного конфлікту Північної Кореї з Південною вказує на дві дати, в які протистояння переростатиме у фази війни. Перша дата — 24 грудня. Якщо до останнього тижня року ворожі сторони не стримають агресії, а третя сторона не втрутиться у конфлікт як переговорник, світ стане свідком повномасштабної війни під Новий рік. Цей час дуже небезпечний. Зірки кажуть: не грайтеся з вогнем. У січні наступного року бойові дії можуть вийти за межі Корейського півострова. Упродовж 2011-го у війну втягуватимуться й інші країни.

Дуже багато голів полетять 24 лютого — це наступна критична дата конфлікту. Ймовірно, цього дня одна зі сторін застосує зброю масового ураження. Весь рік буде кровопролитним. Непоправної шкоди буде завдано навколишньому середовищу. Війна може закінчитися наприкінці 2011-го. Цьому сприятиме велика світова хвиля економічного занепаду.

На 2011-й Ванга пророкує загибель усього живого у Північній півкулі внаслідок радіоактивних опадів. Європейці зазнаватимуть хімічних атак із боку мусульман. До 2016-го Європа вилюдніє: люди страждатимуть на рак шкіри та інші її захворювання.

Зараз ви читаєте новину «"Війна почнеться у листопаді 2010-го й закінчиться у жовтні 2014-го"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути