середа, 22 серпня 2012 07:30

Відбувся показ весільного вбрання для собак.

Автор: фото: reuters
 

У тайванській столиці Тайбей відбувся показ весільного вбрання для собак. Весільні сукні, штани, жилетки й піджаки демонстрували видресирувані пуделі.

— Сукні шиємо короткі, аби собаці було легко бігати. Відмовилися від фати, бо вона спадає на очі під час бігу. Замість неї використовуємо квіти, віночки й прикраси для шерсті, — каже Моалі Дзедуїн, власник магазину одягу для тварин.

Влаштовувати весілля для собак у Тайвані почали з 2004 року. У Тайбеї є кілька ресторанів для собак, де можна відсвяткувати день народження або одруження псів.

— Зараз модно одягати собачку в такий одяг, як носиш сам, — каже київська стилістка Маргарита Соколова. — Якщо раніше українці шили одяг для собак лише на зиму, то тепер замовляють літній гардероб — із сукнями, шортами й купальниками. Вважають — стильно, якщо господиня й собака прийдуть на вечірку в однакових сукнях.

Зараз ви читаєте новину «Відбувся показ весільного вбрання для собак.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути