пʼятниця, 23 листопада 2012 05:30

Відбувся показ білизни та купальників на сезон весна-літо 2013 року

Автор: фото: REUTERS
 

В іспанському Мадриді відбувся показ білизни та купальників на сезон весна-літо 2013 року.

— У моді будуть тілесний та жовтогарячий кольори, — кажуть іспанські стилісти. — Жінки відмовляться від стразів і бантиків на трусиках і бюстгальтерах. Залишиться мереживо.

— Найпопулярнішими наступного сезону будуть ліфчики з половинними чашечками, які закривають груди на 70-75 відсотків, і комбідреси, обшиті мереживом, — говорить київський стиліст Андрій Крикота. — Більшість українок тримають у шафі красиву сексуальну білизну на особливий випадок — весілля, ювілей, Новий рік чи День Валентина, а її треба носити щодня. Якщо вагаєтеся, що купити — комплект дорогої якісної білизни чи три пари дешевої китайської, віддайте перевагу дорожчій. Вона корисніша для тіла, не зношуватиметься і зберігатиме вигляд після прання.

Українська білизна за якістю не відрізняється від французької та іспанської. На відміну від китайської, у нашій враховані особливості фігури слов'янок. Єдиний мінус вітчизняної — вона не настільки розкішно оздоблена. Нашим виробникам бракує цікавих дизайнерських рішень.

За спостереженням дизайнера, більшість жінок не вміють добирати бюстгальтер за розміром:

— Придивіться, як білизна сидить на тілі. Якщо бюстгальтер піднімається на спині або кісточки впиваються вам у груди, то чашечки замалі. Якщо груди "випадають" із них, вам потрібна інша модель. Ліфчик не того розміру швидко зноситься. Через тісну білизну може боліти спина.

Зараз ви читаєте новину «Відбувся показ білизни та купальників на сезон весна-літо 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути