четвер, 21 травня 2009 19:04

Вампір знищив сотню кролів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— Рано чоловік вийшов годувати кроликів, дивиться, а там, як на фронті, все побите лежить. І маленькі, і великі, — бідкається 65-річна Надія Бойко із села Підгірці на Львівщині.

Від Великодня невідома істота там знищила понад сотню кролів.

— Уже в 10 дворах щось невідоме давить тварин, — каже Бойко. — Боїмося виходити з оселі після заходу сонця. Ця потвора дуже розвинена. Має неабияку фізичну силу, високо стрибає, нечутно відчиняє хвіртки.

Її сусідка Ганна Панас, 52 роки, на своєму подвір"ї біля клітки з кролями бачила чудовисько рудого кольору, схоже на собаку.

— Спина без шерсті, але руда, — згадує Ганна Панас. — По-моєму, хвоста він не мав. Трохи схожий на бульдога. Мій собака в цей час сидів у буді, навіть голоса не подав. І так у всіх дворах. Собаки не гавкають, а вранці господарі знаходять своїх кролів мертвими. Слідів шматування нема. Одна або кілька тваринок зазвичай зникають. Клітки розтрощені. Дві неділі тому чоловік бачив по телевізору, що під Києвом від чоловіка, який схрещував тварин, утік якийсь мутант. Його звір за описом схожий на того, якого бачила я. Має коротке червоне волосся. Передні ноги короткі, задні довгі. Високо стрибає. До того колишній господар годував його курятиною і кролятиною. Може, він до нас на Львівщину й прибився.

Сільський голова Підгірців 39-річна Надія Михайлишин по телефону "ГПУ" розповідає, що у селі створили патруль.

— Ми спочатку думали, що то чудовисько. Але яке чудовисько здатне відкрити клітку, зламати металевий прут огорожі, одних тварин забрати, інших поскладати на подвір"ї? У селі паніка. З"явилася інформація про те, що селом розгулює людина-вампір. На кількох кролях були сліди від укусів. З тварин випивали кров. Тварин передали на експертизу. Думаємо, що тільки людина здатна робити таку шкоду. Хай що там за істота, але вона виявляє неабияку кмітливість. Серед постраждалих — люди похилого віку, самотні. Я місяць на своїй посаді. Не думала, що зіткнуся з такими містичними негараздами.

Зараз ви читаєте новину «Вампір знищив сотню кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути