пʼятниця, 21 грудня 2007 16:48

Валерій Меладзе не дозволяє дружині працювати

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Валерій Меладзе у Києві, на студії ”Укртелефільм”, під час зйомок свого кліпу ”Сахара не надо” 31 січня 2007 року
Валерій Меладзе у Києві, на студії ”Укртелефільм”, під час зйомок свого кліпу ”Сахара не надо” 31 січня 2007 року

42-річний співак Валерій Меладзе провалився під сцену на зйомках новорічного "Голубого вогника". Під його ногами проломився скляний підмісток.

— Мене витягли з ями, кинулися обмацувати. Перевіряли, чи не зламав собі чогось. Трохи забив праву ногу, бо впав на неї, — розповідає.

За три місяці Меладзе набрав 8 кг, але пообіцяв скинути їх до весни. Він любить смачно поїсти, тому часто гладшає. Раз на півроку влаштовує собі кілька днів голодування. Спортзалів не відвідує, бо не має часу.

У серпні співакові стало зле під час матчу з пляжного футболу на пісенному конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі. Він упав на пісок.

— Усе в порядку, просто дихання трохи збилося, — запевняв згодом.— Мені з дитинства не сидиться на одному місці.

Меладзе народився у грузинському місті Батумі. Його батьки були інженерами. Підлітком він заліз у старий трактор на місцевому заводі. Валерія поставили на облік у міліції, хотіли вигнати зі школи. Мати вмовила залишити сина.

— У школі я вчився погано, — згадує він. — Учителі викладали нецікаво. Я пообіцяв їм, що виросту й досягну успіху.

Співаком він став випадково, збирався йти у радіотехніки. Після школи влаштувався монтером на телефонну станцію. Батьки порадили синові вступати до Миколаївського кораблебудівного інституту. Там уже навчався його брат Костянтин, 44 роки.

— Ми вчилися на техніків, а мріяли займатися музикою, — ділиться Валерій. — Костя грав в університетській групі "Апрель". Мені доручили перевіряти й підключати проводи. Якось на репетиції я затягнув у мікрофон. Мене запросили на підспівку. Брат почав писати для мене пісні.

Звинуватили у підтримці  грузинського кримінального авторитета Міраба

Московський продюсер Євген Фрідлянд запросив братів до себе. Але порадив Валерію змінити прізвище. Заявив, що грузинський артист не може досягти успіху на російській сцені.  Меладзе відмовився. Після пісні "Девушка из высшего общества" його кар"єра стрімко пішла вгору.

Про приватне життя співака відомо мало. Нещодавно йому приписали роман із учасницею російської "Фабрики зірок-7" 20-річною Юлією Паршутою. Вони заспівали дуетом.

— Я відчуваю, що подобаюся Валерію, — каже Паршута. — Він сказав мені, що я дуже вродлива й добре вихована.

У школі Меладзе з 1-го по 10 клас був закоханий у дівчину Наталю.

— Вона прийшла на шкільні змагання з плавання, — згадує він. — На старті відчув, що резинка на плавках ослабла. Трохи їх поправив і поплив. За кілька секунд труси сповзли аж до п"ят, бо резинка лопнула. Я плив і плакав. Підводним коридором пройшов прямо в роздягальню.

Із молодшою на два роки дружиною Іриною співак живе 18 років. Вони познайомилися в кораблебудівному інституті. Валерій не дозволяє їй працювати. Ірина доглядає дітей — 5-річну Софію і 3-річну Аріну. Найстарша донька Інга, 17 років, закінчує школу в Лондоні.

— Удома в нас ідеальний порядок, — хвалиться він. — Але брюки свої я прасую сам. Бо чоловік це робить краще. Сніданок теж готую сам, смажу яєчню. Іра скаржиться, що я рідко буваю вдома. Пояснюю їй, що мушу заробляти гроші. У мої справи вона не втручається. Колись у Києві в ресторані до мене підійшли шанувальниці. Іра попросила, щоб вони відчепилися. Я зробив їй зауваження. Чоловіка принижує, якщо дружина щось вирішує за нього.

Подейкують, Ірина ревнує чоловіка до дівчат із групи "ВІА Гра".

— Якось Іра запитала: "Валєро, нащо тобі ці дівиці?". Я пояснив, що робота з ними підняла мої рейтинги та гонорари, — зауважує співак.

2000-го Меладзе, разом із музикантами Андрієм Макаревичем та Стасом Наміним, відкрив у Москві ресторан "Ритм-енд-блюз". Їх звинуватили у підтримці грузинського кримінального авторитета Міраба. Говорили, що в підсобках ресторану переховуються грузинські мігранти. Міліція увірвалася до закладу, обшукала все, але нікого не знайшла.

Наступного року співак став одним із директорів російського "Інвестторгбанку". Кілька тижнів тому Меладзе попросили піти з посади, бо він не ходив на засідання.

Журнал "Джорджіан таймс" уніс співака до списку 100 найзаможніших грузинів планети, зі статком $200 млн.

— Щоб мати такий дохід, я мусив би зі студентських років заробляти по 50–70 тисяч доларів щодня, — заперечує він.

Меладзе мешкає в чотирикімнатній квартирі в центрі Москви й має будинок у Підмосков"ї. У нього є три автомобілі — "мерседес", "порше" і "тойота". Кожній доньці він збирається подарувати по квартирі.

1965, 23 червня — Валерій Меладзе народився в Батумі, Грузія
1984 — вступив до Миколаївського кораблебудівного інституту
1989 — одружився з Іриною
1990 — народилася донька Інга
1993 — із сім"єю та братом Костянтином переїхав до Москви
1999 — народилася донька Софія; за три роки — Аріна
2000 — відкрив у Москві ресторан "Ритм-енд-блюз"
2001— увійшов до ради директорів "Інвестторгбанку"; за шість років пішов з посади

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе не дозволяє дружині працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути