четвер, 06 вересня 2012 02:00

Вагітній велосипедистці подарували 500 гривень

Автор: фото: НАТАЛІЯ ЧУБЕНКО
  Киянка Марина Гернер (ліворуч) їде велосипедом по столичному Хрещатику. Жінка на шостому місяці вагітності. Перед тим, як узяти участь у змаганнях, порадилася з чоловіком
Киянка Марина Гернер (ліворуч) їде велосипедом по столичному Хрещатику. Жінка на шостому місяці вагітності. Перед тим, як узяти участь у змаганнях, порадилася з чоловіком

Вагітна киянка Марина Гернер у неділю приїжджає на столичну вул. Хрещатик велосипедом. Буде брати участь у велоперегонах у білизні. Їх проводять з нагоди міжнародного дня білизни. Змагатиметься з 36 суперницями.

— Я на шостому місяці вагітності, але це мені зовсім не заважає — навпаки, підтримує, — каже Марина Гернер і гладить себе по животі. — Хто там — поки що не знаю. Вранці почувалася добре, тому вирішили з чоловіком, що брати участь у перегонах я зможу. Вагітність — це не хвороба, а нормальний стан жіночого організму.

Для перегонів навпроти метро Хрещатик обгородили ділянку. Біля лінії старту встановили сцену. На ній головні призи — три велосипеди марок "Фест" та "Електра". На дистанції щометра встановлені смугасті фішки. Учасниці мають якнайшвидше проїхати між ними, не зачепивши. За кожну збиту фішку додають по 2 секунди до часу подолання дистанції. Кілька учасниць перед стартом підмальовують губи і очі. На спині кожної гуашшю виводять номер, під яким виступає.

— Я веду активний спосіб життя. Люблю піші прогулянки і плавання, — каже Марина Гернер. — Доки я рухаюся, кров нормально циркулює, тому завжди маю позитивний настрій. Коли було тепло, ходили з чоловіком купатися. Я живу на Оболоні, неподалік дому є озеро. Працюю в офісі в центрі Києва. На роботу стараюся вийти із запасом часу, щоб від метро ще пройтися. Планую працювати щонайменше ще місяць, а то й два до декрету.

Глядач 63-річний Володимир Хахель приїхав подивитися змагання на саморобному байку. Зібрав його із запчастин велосипедів "Аіст", "Фелта" та водопровідних труб.

— Идея отличная! И погода способствует — в такую погоду только в купальниках и ездить! —  говорить він.

Протягом заїздів він дзеленчить дзвоником на кермі велосипеда — аби підтримати учасниць.

Марина отримує приз глядацьких симпатій. Їй вручають сертифікат на 500 грн, які вона може витратити на білизну від бренду "Мілавіца".

Першою до фінішу приїжджає 23-річна Христина Конвісарова з Дніпропетровська.

— Про перегони мені розказав мій хлопець. Це класно — проїхатися Хрещатиком у купальнику, — говорить велосипедистка. Вона у вінку зі штучних квітів, на шиї намисто. Навчається в Придніпровський державній академії будівництва на архітектора. У Київ приїхала на літо до  хлопця. — Я щодня катаюся по 2 години. Спочатку хотіла виступити в костюмі жінки-кішки — сама пошила його за чотири дні. Але передумала, бо український стиль мені ближчий.

Зараз ви читаєте новину «Вагітній велосипедистці подарували 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути