четвер, 22 січня 2009 19:03

В Аліни Гросу мавпа вкрала труси

  Cпівачка Аліна Гросу третій тиждень знімає кліп в індійському Боллівуді
Cпівачка Аліна Гросу третій тиждень знімає кліп в індійському Боллівуді

Співачка 13-річна Аліна Гросу три тижні тому поїхала відпочивати до Індії. На кіностудії в Боллівуді вона знімає кліп на свою пісню"Танцюють усі". Щодня зідзвонюється з родичами, через Інтернет надсилає їм фотографії.

— Трохи переживали, як це Алінка сама поїде так далеко, — розповідає "ГПУ" мати співачки 40-річна Ганна Гросу. — Та вона в нас уже доросла, свариться з нами. Закомандувала, що поїде сама, тільки з менеджером Катею. Живуть там у бамбукових хатинах — молоді, хочеться екзотики. Мусять над ліжками сітки натягувати, щоб змії не заповзали. Ми тут переживаєм, канєшно... А вчора сміялися з неї. Алінка повісила на дереві біля хати трусики, щоб після моря висохли. Зранку дивиться — пропали. Так розстроїлася! Сусіди бачили, як ті трусики обєзьянка тягла. Вони ж там усе з дерев крадуть, Аліна не знала.

Каже, донька подобається місцевим.

— Індуси тамтешні з нею навперебій знайомляться. Влаштували заради Алінки парад феєрверків. Правда, там спека 46 градусів, то їй важко. Через жару зйомки кліпу перенесли на два дні. В Індії знімати дешевше, ніж в Україні. У нас Алан (режисер Алан Бадоєв. — "ГПУ") бере за кліп 50–100 тисяч доларів. Алінка сама заробляє на кліпи й поїздки. Зараз хоче квартиру купити, в Інтернеті вже видивляється підходящі.

Зараз ви читаєте новину «В Аліни Гросу мавпа вкрала труси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути