пʼятниця, 04 квітня 2008 17:56

Мати Аліни Гросу боїться, аби вона не вдалася в діда

У київському ресторані "Маріо" 12-річна співачка Аліна Гросу влаштувала презентацію програми свого українського туру. Аліна виступить у 22 містах, на кожному концерті пригощатиме глядачів тортом.

Гросу походжає залою. Вона в червоному костюмі з короткими шортами, ззаду напис "Ляльки" англійською.

— Їжте, їжте, — припрошує 16-річних хлопців за столиком. Каже, що це її найближчі друзі.

— Найближча в тебе — це я, — виправляє 12-річна Таня, подруга Гросу. — Ми живемо в одному будинку. Я на дев"ятому поверсі, Аліна на дванадцятому. Ще жодного разу не сварились.

37-річна співачка Ірина Білик спізнилася на півгодини. Ведучий пропонує зустріти її оплесками, але гості мовчать.

— Ноль аплодисментов, странно, — хмуриться Білик, вручає Аліні букет троянд. — Ти така сама, як я. Тільки я в 20 років стала зіркою, а ти в чотири. Років за десять збиратимеш стадіони. Тільки глядачів не ображай! Квіти клади так, як я тебе вчила — акуратно. Хоч одна дитина в країні варта моєї уваги. На більше мене не вистачить, — додає вона, коли Гросу втікає до друзів.

Каже, що та нагадує її в дитинстві.

— Я теж повненька була, — надуває щоки. — Мала чималеньку попу. От і Аліну мама просить не їсти багато. Якось вона переживала через якогось ухажора. Я їй сказала: це перший, але не останній.

Кілька днів тому Білик повернулася з Єгипту. Відпочивала разом із 8-річним сином Глібом та чоловіком, 22-річним танцівником Дмитром Дікусаром.

— Їла креветки, двох великих вистачало на вечерю. Хотіла ще, але більше не влазило. Пили мало — там спиртне дороге. Трохи нерухомість придивлялись. За кордоном дешевше, ніж у Києві.

Співак Віталій Козловський, 23 роки, вручає Білик іграшкового "Оскара" з написом "Бест вумен" ("Найкращій жінці"). Привіз статуетку з Лос-Анджелеса.

— Я давно обіцяв тобі подарунок, — пояснює. Віддає ще паперовий пакет, просить не відкривати. Співачка ойкає і дістає з пакета календар, на ньому — еротичні малюнки.

— Пока я еще нужна молодым и красивым, — тішиться.

Мама Аліни Гросу, 40-річна Анна, смикає за рукав офіціанта.

— Блінчікі туди занесли, де зірки сидять? — переймається. Хлопець запевняє, що вже відніс таці. — Хоч би Ірочка поїла, бо ж так схудла!

Скаржиться, що донька багато часу приділяє своєму хлопцеві Аскольду:

— Прошу її: та не можна ж так за ним умирати! Він хлопчик хороший, а вона дуже гаряча, просто огонь. Хочу, щоб іще дитиною трохи побула. З чоловіком за нею строго приглядаємо. У нас на Буковині заведено, що чоловік має бути єдиний на все життя, — сідає на диван. Боюся, аби в Алінки кожного місяця не був такий єдиний. У нас дідусь дуже любить дівчат. Переживаю, щоб вона в діда не вдалася.

Зараз ви читаєте новину «Мати Аліни Гросу боїться, аби вона не вдалася в діда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути