четвер, 06 серпня 2020 00:05

"Усе, що міг, уже зробив. Пора змиватися на Мальдіви"

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у липні

21 липня в Луцьку уродженець Росії Максим Кривош узяв у полон 13 людей і забарикадувався в автобусі. Вимагав, щоб президент Володимир Зеленський записав відеозвернення із закликом дивитися американський документальний фільм "Земляни" про проблеми експлуатації людьми тварин. Той виконав вимогу і провів переговори з терористом. За 11 год. заручників звільнили, Кривоша доправили в СІЗО.

"Колись до нас шапіто приїжджало, а минулої весни ми собі постійний цирк замовили. 95 квартал рулить)".

Маріана П'ясецька, фейсбук

"Так може, хай Зеленський із ­терористами у всьому свiтi веде переговори? Мастак такий, талант пропадає. Було б більше толку".

Владислав Зохан, фейсбук

"Цирк. Чмо в жилетці медика підходить до "терориста", а вже потім заглядає в автобус до "заручників". Поганенький сценарій і актори так собі".

Леся Шевчук, фейсбук

23 липня голова правління та співзасновник Центру протидії корупції 35-річний Віталій Шабунін повідомив, що вночі його будинок у селі Гнідин під Києвом підпалили. В організації це назвали частиною системної кампанії із залякування антикорупціонерів.

"А "Квартал" тепер співатиме "Горіла хата, палала"? Чи про своїх вони пісень не складають?"

Анатолій Шапошник, фейсбук

"А шо це блондінчік дома не ночує? Може, у нього десь ще пентхаус заниканий?"

Марк Борґ, інстаграм

"Це той, що булька іноді у блюдце, щоб звернути увагу на себе, дорогенького. Ще і кошти збирають нездоленому та ніщему? Абаржатись. У мене теж горіла хата в селі. Але під час купівлі я її застрахував. Невже таке вумне цього не зробило?"

Володимир Тертишний, фейсбук

Політик і бізнесмен 53-річний Давид Жванія, який раніше був соратником п'ятого президента України Петра Порошенка, сказав, що той став главою держави завдяки консенсусу олігархів. Також розповів, що за час перебування при владі корупційним шляхом той отримав понад $4 млрд.

"Якщо все правда, що він розказує, то чому читає ці заяви з папірця? Якби це справді відбувалося, мав би як Отченаш про це розказати. Що більше хочуть запроторити Порошенка за ґрати, то більше схиляєшся до думки, що його бояться. Якби не це, про нього б уже давно забули".

Любов Ковальська, фейсбук

"Ще один реваншист виплив. Коли було вигідно, мовчав, а тепер "бореться за правду" на користь Кремля. Сумно і соромно за такий вибір людей з українським паспортом і проросійською душею. От тепер і маємо дует з колишніх "регіоналів" та Зекоманди".

Олександр Кравченко, фейсбук

"Таке враження, що Україна — 101-й кілометр ­Грузії, куди висилають всі антисоціальні ­елементи".

Марк Цвай, фейсбук

Другий президент України 81-річний Леонід Кучма вирішив залишити посаду керівника української делегації в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Її новим головою став перший президент Леонід Кравчук, 86 років.

"Старий пеньок не схотів паплюжити собі некролог. Навіть йому соромно співпрацювати із зеленим малоросом".

Олександр Неронов, фейсбук

"Печінка не витримує навантажень".

Станіслав Ксюк, інстаграм

"Усе, що міг, уже зробив. Зброю відібрали в армії. Пора змиватися на Мальдіви".

Людмила Торос, фейсбук

"Я думала ми в 1990- ті повернулися. Тепер бачу, що в часи Брєжнева й Черненка, бо їх взагалі попід руки водили. Прогрес молодої команди".

Ірина Палій, фейсбук

"Це вже якесь відділення геронтології. Всім із старечою деменцією й ознаками хвороби Альцгеймера в Тристоронню контактну групу — вхід вільний".

Юлія Передерій, фейсбук

26 липня президент Володимир Зеленський і глава РФ Володимир Путін провели телефонну розмову. Погодилися з необхідністю реалізації додаткових заходів для підтримки режиму припинення вогню на Донбасі. Українським військовим заборонили проводити будь-які розвідувальні дії та використовувати літальні апарати.

"Радиться з убивцею 15 тисяч українців. Питає, чи правильно він усе робить. Від цієї стратегії зрадництва вже нудить".

Тетяна Побережна, фейсбук

"Домашнє завдання Пуйла Зе виконав: відступаємо і роззброю­ємось".

Ігор Гунь, інстаграм

Зараз ви читаєте новину «"Усе, що міг, уже зробив. Пора змиватися на Мальдіви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути