Ексклюзиви
четвер, 05 травня 2011 02:00

Юрко Юрченко добирався пішки на концерти

Співак 38-річний Юрко Юрченко (справжнє ім'я Юрій Нечистяк. — "ГПУ") почав знімати музичний серіал "Каралі Карпаратівав".

— Це наші кліпи, які ми об'єднаємо одним сюжетом та драматургією. Перші серії скоро йтимуть на українських музичних каналах, — каже на зйомках передачі "Найкращий кухар країни".

Дорогою до гримерки розповідає про своїх дітей, 7-річну Джулію та  Джорджа, 4 роки. Українською це Юлія та Юрій.

— Донька ходить у другий клас. Син у садочок. Сім'єю і домом займається дружина. Вона і дітей возить, і рахунки сплачує всі. Зараз ми винаймаємо приватний будинок за Києвом.

Юрченко став популярний у середині 1990-х. Тоді почав співпрацювати із продюсерською агенцією "Територія А".

— За 200 баксів мені зняли перший кліп, який потім крутили по телевізору. Через тиждень заходжу в метро — дівчата тикають на мене пальцем і дико пищать. Мої фанатки були бєшені. Перевертали мій автобус, хотіли облити кислотою мою дівчину. Так пищали хіба що за "бітлами".

"Територія А" в моєму житті займає не найбільше місце. Мене дратує, що, наприклад, Саші Пономарьову 1990-ті не згадують ніколи. Альону Вінницьку і Світлану Лободу також не називають "ВІА Грою". Їх сприймають як самостійних співаків, а мене всі повертають у 1996 рік. Давайте тоді вернемося в дитсадок. Янукович не народився президентом. Він ходив у садочок, на горщик сідав.

Каже, що в період найбільшої популярності був голодний і бідний.

— Слава і бідність — речі несумісні. А я не мав грошей навіть на метро. Тому часто на концерти в палац "Україна" і з концертів додому на Деміївську добирався пішки. А якось підійшов до Бригінця і запитав: "Саша, скільки можна так працювати? Давай мені якусь хату, машину". Він пожав мені руку, попросив виступити на одному важливому концерті. Я виступив, але він своєї обіцянки не дотримав.

— Останньою краплею став сольник у палаці "Україна". Бригінець знову сказав, що грошей нема, що ми нічого не заробили, все вийшло на нуль. Я без будь-якої сварки розвертаюся і йду. Все, "Територія А" закінчилася. Потім поїхав на місяць у Крим, виступив на кількох концертах. Заробив 7 тисяч доларів. Купив собі БМВ. Це був закат слави Юрка Юрченка. Знаєте, скільки мені телефонували? Тури, передвибори. Усі хотіли Юрченка в хіт-базари, всяку чепуху. Я не повівся.

Зараз артист співає у власній групі "Юркеш".

— Продюсера в нас нема, нам потрібен інвестор. Бо що робити із грошима, я знаю. Продюсер за 50 тисяч доларів зробить те саме, що я за тисячу.

Зараз ви читаєте новину «Юрко Юрченко добирався пішки на концерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути