вівторок, 29 серпня 2017 05:10

"Удома не бачимося. Лише встигаємо разом пообідати на роботі"

Автор: Фото надане піар-службою каналу ”112”
  Телеведучий Вадим Колодійчук і журналістка Олена Морозова святкували весілля у Києві. Медовий місяць провели у Туреччині
Телеведучий Вадим Колодійчук і журналістка Олена Морозова святкували весілля у Києві. Медовий місяць провели у Туреччині

— З Вадимом познайомилася шість років тому. Вступала в університет імені Карпенка-Карого, а він вчився на п'ятому курсі. На підготовчому занятті для абітурієнтів допомагав викладачеві. Тоді мала читати любовну лірику Ліни Костенко. Щоб було душевно і щиро, треба було це робити для когось. Обрала Вадима. Говорила поетичні слова й дивилася йому в очі, — каже 21-річна журналістка Олена Морозова. У червні вийшла заміж на телеведучого Вадима Колодійчука, 27 років.

— Пропозицію зробив на день народження Олени, — розповідає Вадим. — В її подруги випитав розмір обручки. Уранці в день народження подарував Олені сертифікат у спа-салон. Поки вона відпочивала, готував сюрприз. Допомагали батьки Олени, з ними одразу знайшов спільну мову. Вирішив організувати свято на даху 25-поверхового будинку, в якому вони живуть. Прикрасив його надувними кульками, замовив крісла-подушки, поставив столи для фуршету, провів музику. Олена була вражена. Не чекала, що її день народження святкуватимемо на даху. Приймала вітання від своїх друзів і навіть не підозрювала, що це ще не все. За якийсь час вийшов до неї. Сказав, що дуже люблю її й хочу, щоб ми завжди були разом. Спитав, чи згодна стати моєю дружиною. Олена погодилася.

Весілля пара святкувала в столичному ресторані. Запросили 50 гостей.

— Готувалися понад чотири місяці, — говорить Олена. — Сукню обирала з мамою. Було важко, бо не знала, яку хочу. З 30 варіантів довелося вибрати одну. На весіллі зробила сюрприз чоловіку — виконала пісню, яку сама написала. Сказав, це було незабутньо.

Молодята працюють на каналі "112 Україна".

— Коли Олена закінчила університет, я вже мав роботу на телебаченні, — каже Вадим. — Хотів їй допомогти влаштуватися, бо вона мріяла працювати в новинах. Відмовилася, бо вперта. Сама надіслала резюме. Після стажування її взяли в команду. Удома практично не бачимося, бо робочі графіки не спів­падають. Приходжу додому вночі. А Олена вже о третій ранку прокидається, щоб їхати на ранковий ефір. Лише встигаємо разом пообідати на роботі.

Медовий місяць провели в Туреччині. Обрали готель для молодят.

— Через щільний графік мали лише 10 днів відпустки, — пояснює Олена. — Дуже хотіли поїхати у весільну подорож на Шри-Ланку. Але зараз там сезон дощів, тому вирушили в Туреччину. Потрапили в рай. Жили на шостому поверсі. З номера було видно море й захід сонця. У кімнаті все було в дзеркалах, біля ліжка — джакузі.

Зараз ви читаєте новину «"Удома не бачимося. Лише встигаємо разом пообідати на роботі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути