Ексклюзиви
середа, 21 березня 2012 00:15

Учасниць на "Міс Львів" шукали через оголошення в туалетах

Автор: фото Павло ПАЛАМАРЧУК
  Дівчата ходять у купальниках по сцені Львівського оперного театру під час конкурсу ”Міс Львів”
Дівчата ходять у купальниках по сцені Львівського оперного театру під час конкурсу ”Міс Львів”

— А шоб вас шляк наглий трафив! Жеби вас кров залила! Та де то совісті є в людей? Де ж такво можна паркуватися? Накупляли дорогих машин і думають, шо їм всьо можна? Морди жирні, — говорить Владислав М'якишев, 67 років. Плює на чорний "лексус" біля Оперного театру у Львові.

— Ей, дядя, — підходить власник машини у сірому костюмі. — Ти хоч усю пенсію мені віддавати? Ану, вали звідси.

В Опері відбувається конкурс "Міс Львова 2012". Починають змагання виходом конкурсанток у синьо-жовтих і біло-червоних міні-сукнях. Конкурс пов'язали з чемпіонатом Євро-2012. Дівчат виводять футболісти школи "Карпати". На сцені встановили ворота з великим м'ячем. Ведуть вечір Маша Собко, 21 рік, та Кіше, 36 років. Ведуча у чорній вечірній сукні з відкритими грудьми.

— Диви, які цицьки у ведучої, — перешіптуються два хлопці із сьомого ряду. — Але то вже класні. Я б на такі дивився і дивився.

— Шо тут класно, — відповідає другий. — Ну, цицьки як цицьки. Бачиш, які вони в неї нерівні. Одна нормальна, а інша вивалюється просто. Напевно, який дефект має чи силікон тріс.

Під час антракту глядачі виходять покурити.

— Ти бачив, які ноги в тої білявки? — каже хлопець із вибритими скронями товаришеві у шкірянці. — Хочу її в ліжко затягти. Вона просто далжна сьодня моєю бути.

— Та без праблєм, чувак. У них паті після конкурсу буде. Купуємо цвєти і підвалюємо в клуб. Головне, щоб вона програла. Тоді утішать будеш. А я собі номер дев'ять забиваю.

На сцену виходить гурт "НеАнгели". Співають наживо.

— Йоп ти, — підскакує на кріслі Іван Васильович, 42 роки. — Співають, наче їх хто ножем ріже. Як таке чудо на сцену могли випустити. То дійсно дівки? Бо мені вони на трансвеститів схожі. Кілька місяців тому їздив відпочивати в Таїланд. Підвалила до мене одна дівка. Потарахкотіли трохи, домовилися про діло інтимне. Коли зайшли в номер до мене, те чудо роздіватися почало. А під трусами в неї вже грішне діло тирчить. Я з переляку мало у вікно не вистрибнув. Ледве виштовхав його з номера.

Переможницею оголошують 26-річну Богдану Примак.

— Дайте води. Пити дуже хочу, — кричить Богдана за 3 хв. за лаштунками. — Я ж на перемогу навіть не сподівалася. Я працюю у готельному бізнесі. Випадково прочитала про кастинг на конкурс у туалеті кав'ярні.

Зараз ви читаєте новину «Учасниць на "Міс Львів" шукали через оголошення в туалетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути