вівторок, 14 грудня 2010 01:00

У Віри Брежнєвої вкрали паспорт

Автор: фото з сайта www.loveradio.ru
  Співачка Віра Брежнєва зі своїм чоловіком бізнесменом Михайлом Кіперманом.
Співачка Віра Брежнєва зі своїм чоловіком бізнесменом Михайлом Кіперманом.

У співачки 28-річної Віри Брежнєвої (справжнє прізвище Кіперман. — "ГПУ") украли паспорт. Це сталося під час церемонії "Золотий грамофон-2010" у Москві.

— Перед початком шоу загадково зник мій клатч, — каже Брежнєва. — У ньому лежав паспорт, гроші й кредитні картки. Сумочку я залишила у гримерці. Її могли вкрасти. Тепер не знаю, що робити. Надіюсь, що хтось знайде клатч і поверне мені паспорт. Гроші можуть залишити собі.

Прохання про допомогу в пошуку паспорта Брежнєва виставила на власному блозі "Твітер". Кажуть, сумочку досі ніхто не знайшов.

— Віра часто забуває, де поклала свої речі, — говорить одна з екс-солісток гурту "ВІА Гра", в якому колись співала Брежнєва. — Бувало, вона залишала особисті речі в одній гримерці, а потім через втому та неуважність шукала їх у сусідній. Вірі варто бути зібранішою. Якось вона навіть звинуватила організаторів одного концерту в Москві, бо пропала її косметичка. А вона стояла біля дзеркала. Раджу їй швидше заявити в міліцію. Паспорт можуть віддати в заставу або відкрити на нього кредит.

Зараз ви читаєте новину «У Віри Брежнєвої вкрали паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути